Sfeer
Sfeer Karen Jansen

BonAppetito Food Quiz op 9 april

19 maart 2021 om 11:26 Algemeen Deel je nieuws

Op vrijdag 9 april organiseert food & festival BonAppetito weer een Food Quiz. Tijdens deze quiz moet u (online) vragen beantwoorden over food en alles wat daarmee te maken heeft. U moet ruiken, proeven, voelen en kijken. Het is een spel voor smulpapen en Bourgondiërs en gewoon thuis achter uw computer te doen.

Het succes in maart was enorm waardoor we vier dagen voor aanvang de aanmeldknop van de website hebben gehaald, zegt organisator Karen Jansen. We hebben mensen teleur moeten stellen. En, ondanks de technische uitdagingen gaan we het nog een keer organiseren. Of juist door de technische uitdagingen, zegt Jansen. Samen met Bob van der Bunt van Koken met Bob is Jansen verantwoordelijk voor de quiz. En omdat het alleen maar beter kan, gaan we nog een keer de uitdaging aan.

De quiz beslaat 75 vragen. In elke ronde zitten diverse proef-, ruik-, eet- en drinkvragen. Je moet echt aan de slag met de producten die geleverd worden. Mensen kunnen voor € 25,- een box kopen (voor 2 personen). In deze box zitten tientallen zakjes, bakjes, cupjes en doosjes met gerechtjes, met kruiden of bijzondere specerijen. Leuk om te melden is dat alle ingrediënten van Houtense winkeliers komen.

Dit keer kunnen mensen de box tijdens winkeltijden afhalen bij de deelnemende partijen. Voor Castellum is de afhaallocatie Peter Ultee groente & fruit. In het Oude Dorp is het ophaalpunt Marco Osté en voor mensen in het centrum Bij ons in de Keuken. Mocht dit niet lukken dan kan tussen 16.00 en 18.00 uur de box nog worden gehaald op de Peppelkade 48. Het rondbrengen was een enorme werkdruk op de organisatie vandaar dat we dit nu wat anders gaan invullen. Mocht het ophalen echt niet lukken, dan komen we de box bezorgen.

Aanmelden kan op www.BonAppetitoHouten.nl.

advertentie
advertentie