Afbeelding
Rina Knopper

Miss Etam Het Rond sluit haar deur

19 juni 2020 om 09:35 Winkels

HOUTEN Sinds vorige week is bekend dat wéér een winkel op winkelcentrum Het Rond vertrekt. Aan het personeel van Miss Etam is te kennen gegeven dat de winkel na zaterdag 20 juni sluit. De reden van deze sluiting is niet exact gedeeld, maar volgens een medewerkster is het ,,omdat de verhuurder andere plannen heeft met het pand”. Terwijl Altera Vastgoed, de eigenaar van winkelcentrum Het Rond, flinke investeringen heeft gedaan om het imago van Het Rond te verbeteren.

Een winkelende dame steekt haar ongenoegen niet onder stoelen of banken: ,,Ik vind het echt heel jammer dat Miss Etam weggaat. Wat blijft er nou over hier? Als je gaat tellen, schrik je van het aantal winkels dat de afgelopen jaren is gesloten. Een plaats als Houten moet toch een behoorlijk winkelcentrum hebben?”

Het winkelcentrum heeft al een tijd te maken met een flinke leegloop. Het kampt met een imagoprobleem en de ‘knip’ tussen de twee winkelgebieden helpt niet mee. Eigenaar, Altera Vastgoed heeft onlangs door middel van de vernieuwing van de Vershof en roltrappen naar de parkeergarages geprobeerd dit ‘op te poetsen'. Het heeft helaas niet kunnen voorkomen dat deze winkel vertrekt.

.

advertentie
advertentie