Afbeelding
Maggy van den Heuvel

Janet Jackson deelt dansvideo van Maggy van den Heuvel

4 april 2020 om 11:47 Muziek

NEW YORK Maggy van den Heuvel, geboren in Houten volgt een scholarship programma aan The Ailey School in New York. Als gevolg van de coronamaatregelen zit ze thuis en volgt ze online lessen.

Maggy; ,,Om mijn tijd nuttig te gebruiken besloot ik om een kort stukje dans te leren van de videoclip Rhythm Nation geschreven door Janet Jackson. Ik heb dit op mijn dakterras opgenomen en dezelfde dag gedeeld op mijn Instagram (@Maggyvandenheuvel). Een paar uur later heeft Janet Jackson mijn video op haar Instagram gepost. Dit is ontzettend bijzonder, want Janet Jackson is een levende legende en ik ken niemand uit Nederland die een repost heeft gekregen van "The Janet Jackson".

Maggy vertelt verder: ,,De sirene's op de achtergrond niet zijn toegevoegd, dit is helaas nu de realiteit in New York, ambulances die door lege straten racen."

Maggy van den Heuvel komt oorspronkelijk uit Houten. Als klein meisje (4 jaar) is ze gaan dansen bij Stardance in Houten. Na het afronden van de middelbare school is ze gaan studeren aan de dansacademie Lucia Martha's Institute for Performing Arts in Amsterdam. In 2018 is ze afgestudeerd met een dubbele Bachelor in dans en educatie. ,,Na mijn HBO-opleiding ben ik naar New York verhuisd om aan The Ailey School te studeren. Zoals in het nieuws bekent is ,is de uitbraak van Covid-19 in New York een dramatisch probleem. Iedereen in New York zit momenteel thuis tenzij jouw beroep valt onder een van de belangrijke sectoren. Als danseres is het enorm lastig om opeens thuis te zitten. Ik volg nu momenteel online lessen om mijn scholarship programma aan The Ailey School te voltooien."


 

Afbeelding
Afbeelding
Maggy van den Heuvel
Danden in New York
Maggy danst in New York
advertentie
advertentie