Afbeelding
www.pixabay.com

Open Coffee Houten 30 januari – zo fris je je pitch op!

17 januari 2020 om 07:08 Zakelijk

HOUTEN Op donderdagochtend 30 januari gaan we met ondernemersnetwerk Open Coffee Houten in een mini workshop onze manier van presenteren onder de loep nemen. We ontvangen je graag bij het net geopende restaurant MIRO. Ze heten ons van harte welkom van 9.00 – 11.00 uur op Plein 20, Oude Dorp in Houten.
Deze ochtend zal Sheila Kroes, ervaren trainer en coach, in sneltreinvaart onze pitch weer even opfrissen. Je presenteert je eigenlijk elke dag, de hele dag. Je laat overal indrukken van jezelf achter. Hoe zorg je ervoor dat je een sterk beeld van jezelf achterlaat en dat mensen weten wat jij en je bedrijf te bieden hebben? Sheila zal de belangrijkste punten meegeven waar je op moet letten. Daar gaan we met zijn allen mee oefenen.

Open Coffee is voor ondernemers en geïnteresseerden in Houten om van en met elkaar te leren. De bijeenkomst is geheel vrijblijvend en de toegang is gratis, je betaalt alleen je consumpties. Zie voor meer informatie: www.opencoffeehouten.nl. Hopelijk tot ziens op  30 januari bij MIRO.

advertentie
advertentie