Afbeelding
Claudia Verbree

AH Oude Dorp start unieke spaaractie

7 september 2020 om 12:05 Advertorial_1

HOUTEN Ter ere van het 85-jarig bestaan van de Albert Heijn op het Oude Dorp van Houten is een unieke spaaractie opgezet. Vanaf begin deze maand kun je de geschiedenis van Houten bij elkaar sparen. Burgemeester Gilbert Isabella ontving bij de aftrap van de actie het eerste boek ‘Groeten uit Houten’ cadeau uit handen van ondernemer Martijn Steenman

AH Oude Dorp viert tot en met het einde van dit jaar het jubileum van het familiebedrijf. Naast de spaaractie bevat deze leuke winacties voor alle klanten van 1 minuut gratis winkelen, cadeaubonnen en een boodschappenpakket cadeau. Martijn: ,,Het is een ontzettend leuke manier om samen met onze klanten te vieren en ze tegelijkertijd te bedanken.”

GESCHIEDENIS In totaal kun je 216 plaatjes sparen met elk een eigen uniek verhaal uit de geschiedenis van de gemeente Houten, dus ook ’t Goy, Schalkwijk en Tull en ’t Waal. De beelden en teksten zijn geschreven en aangeleverd door Otto Wittewaall, recent gepensioneerd stadshistoricus van de gemeente Houten, en Frank Magdelyns, oprichter van oudhouten.nl. Samen zijn zij actief voor de Historische Kring Tussen Rijn en Lek. De vereniging organiseert excursies, lezingen en exposities over het Kromme Rijngebied en brengt een tijdschrift uit voor alle geïnteresseerden in het gebied.

WINACTIES Het jubileum gaat gepaard met leuke winacties. In de week van 7 tot en met 13 september kun je je kassabon inleveren met daarop je naam en telefoonnummer. Eind van de week worden uit de pot met alle kassabonnen een aantal prijzen verdeeld: 5x een minuut gratis winkelen, 5x een Bol.com cadeaubon, 5x wordt de waarde van de betreffende kassabon uitgekeerd, 5x een boodschappenpakket en 15x een compleet album.

LUDIEKE FOTO Als je één van de geselecteerde plaatjes op een ludieke manier weet te evenaren, win je één minuut gratis winkelen. Volg AH Oude Dorp op Facebook of Instagram om te zien welk plaatje deze week geselecteerd is. Burgemeester Gilbert Isabella heeft de aftrap gegeven voor de eerste foto. Op zijn houten ros is hij te zien voor het oude gemeentehuis waar 100 jaar geleden een zelfde kiekje werd genomen van de toenmalige burgemeester Waller te paard.

HISTORIE LEEFT Burgemeester Isabella is blij verrast door de speciale actie: ,,Dat lokale ondernemers investeren in maatschappelijk belang waardeer ik enorm. Ik merk dat mensen veel interesse hebben in historie en bovendien kom ik meteen meer te weten over Schalkwijk, mijn nieuwe woonplaats.”

GRATIS ALBUM Bij elke €10,- besteding ontvang je een gratis zakje met historische stickers. Tot 25 oktober 2020 kun je alle 216 stickers sparen om je album compleet te krijgen. Houd de weekaanbiedingen in ‘t Groentje in de gaten voor extra stickers. Het album ontvang je gratis bij aankoop van twee pakken feestkoeken naar keuze tot 14 september.

advertentie
advertentie