Kunstfietsdagen 2020, ontwerp: Bruun van Asten
Kunstfietsdagen 2020, ontwerp: Bruun van Asten Kunst om de hoek

Kunstfietsdagen 2020 gaan digitaal

2 juni 2020 om 08:48 Kunst

HOUTEN Kunst om de Hoek Houten (KodH) bestaat dit jaar 25 jaar. Normaal zou dit, samen met ’75 jaar Bevrijding’, gevierd worden met de traditionele Kunstfietsdagen in het laatste weekend van juni. Vanwege de coronamaatregelen kan men nu niet op ontdekking gaan langs ateliers en expositieruimten, maar de kunstfietsdagen kunnen wèl kunstmomenten worden! Kunstwerken van de kunstenaars, hun gasten, leden van fotoclub ‘Perspektief’ en kunstvereniging ‘Ars Peintura’ kunnen op de website bekeken worden in een overzicht van werk dat de kunstenaars het liefst “in het echt” hadden willen laten zien en waar zij over hadden willen vertellen. Bij de kunstwerken vindt men een korte beschrijving en contactgegevens van de kunstenaars.
Zie op de website van Kunst om de Hoek: www.kodh.nl/kunstfietsdagen. Klik op de daar getoonde afbeeldingen om de kunstwerken in het geheel te zien. Het thema, waarmee de kunstenaars van Kunst om de Hoek Houten aan de slag zijn gegaan is: ‘Bevrijding’, in de ruimste zin van het woord.

Op Instagram en de Facebook pagina van Kunst om de Hoek wordt elke dag een kunstwerk getoond van een van de deelnemende kunstenaars. Er worden ook kleine filmpjes gemaakt met kunstenaars aan het werk met een korte toelichting van de kunstenaar zelf.

Instagrampagina: https://www.instagram.com/kunstenaars_kodh/
Facebookpagina: https://www.facebook.com/Kunst-om-de-Hoek-842623972786344/

De Kunstfietsdagen worden volgend jaar gehouden op 10 en 11 april 2021! Dus zet die datum alvast in de agenda. De kunstenaars zien dan belangstellenden graag weer in hun atelier of op een van de locaties in Houten.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie