De artist-impression van de indeling van het nieuwe pand.
De artist-impression van de indeling van het nieuwe pand. FysioVandaag

FysioVandaag verhuist per 1 januari naar nieuwbouw pand

30 november 2022 om 13:39 Zakelijk

HOUTEN FysioVandaag sluit op de laatste dag van 2022 de deur op Pelmolen 5 om vanaf 1 januari te starten op Handboog 6, op sportpark De Kruisboog in Houten. De plannen lagen al langer op de tekentafel, maar corona gooide roet in het eten. Inmiddels is de inhaalslag gemaakt en gaat FysioVandaag daadwerkelijk verhuizen.

Eigenaar Frank Robertz is blij met de nieuwe start. Hij kan bijna niet wachten om vanuit een compleet nieuwe omgeving cliënten te begroeten. Met een brede zwaai benadrukt hij dat de ramen uitkijken over de wijk ‘Het Gilde’ en de rondweg. Op de nieuwe locatie zijn vier behandelkamers, ruime oefenzaal, een receptie, kleedkamers en een wachtruimte gesitueerd. Bovendien is er ruimte voor FysioFitness. Frank: ,,Bij de inrichting van het nieuwe pand zetten we, net als bij de behandelingen, in op preventie. Voorkomen is beter dan genezen. Tijdens de bouw is veel nagedacht over klimaatneutraal bouwen met bijvoorbeeld zonnepanelen, warmteterugwinning, warmtepomp en een goed ventilatiesysteem. We zijn nog bezig met de laatste zaken en ons streven is dat we tussen 2025 en 2030 volledig klimaatneutraal zijn.”

SPORTPARK DE KRUISBOOG FysioVandaag staat bekend om zijn unieke behandelmethode in combinatie met actieve training. Steeds meer mensen met sportblessures en nek-, schouder en rugklachten, die onder andere te maken hebben met de werkhouding, bezoeken de praktijk. Frank vertelt dat bewust gekozen is voor een praktijk op, sportpark De Kruisboog, dicht bij de sport. De tweede praktijk van FysioVandaag bevindt zich in de Leidse Rijn boven een hardloopwinkel, waar veel hardloopblessures vaker aan de orde zijn.

WERKHOUDING Frank legt uit: ,,Alle behandelkamers hebben zit/sta bureaus. Om nek-en schouderklachten goed te kunnen behandelen kijken we verder dan de klacht. We kijken bijvoorbeeld hoe iemands werkstijl is en hoeveel tijd achter de computer wordt doorgebracht, maar ook hoe iemand zit, staat en loopt. Ergonomische bureaus en stoelen kunnen we nu ook zelf leveren aan klanten. Vooral nu er veel meer thuis wordt gewerkt is dat erg belangrijk. We ondersteunen de bewustwording van cliënten en geven ze tools in handen om dit met hun werkgever te bespreken. Met een goede werkhouding zitten mensen vaak veel beter in hun vel, werken efficiënter en zijn zelfs productiever.” Verder kijken dan alleen het toepassen van gerichte fysiotherapie zit in de genen van de fysiotherapeuten van FysioVandaag: ,,Mensen kunnen met werken aan de keukentafel makkelijk klachten ontwikkelen. We adviseren ze dan om een andere stoel te gebruiken.”

FysioVandaag heeft goede banden met de omringende ziekenhuizen en contracten met alle verzekeringsmaatschappijen. Dat verandert niet. In 2023 verandert alleen de locatie, de rest gaat als vanouds door.

FysioVandaag, Pelmolen 5, en na 1 januari 2023, Handboog 6, Houten. Telefoon 030-6361687, www.fysiovandaag.nl of info@fysiovandaag.nl.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie