Afbeelding
Spar Lakerveld

SPAR in Schalkwijk krijgt nieuw ‘jasje’

Zakelijk

SCHALKWIJK Om het groeiende aantal inwoners van Schalkwijk in de toekomst nog beter van dagelijks gemak te kunnen voorzien wordt de SPAR aan de Wickenburghselaan in Schalkwijk uitgebreid. Je kunt er vanaf de zomervakantie terecht voor je dagelijkse boodschappen, maar ook voor heerlijke vers gemaakte producten om direct van te genieten. 

Naast uitbreiding van de winkel wordt ook de inrichting en het assortiment geoptimaliseerd. Hiermee speelt SPAR Schalkwijk nog beter in op de behoefte van de inwoners.

,,Je vindt uiteraard nog steeds het assortiment dat je van ons gewend was, maar dit breiden we uit met vers gemaakte to go producten. Daarbij kun je denken aan belegde broodjes, salades, pizza’s en tosti’s van The Tosti Club. Producten die wij zelf in de winkel bereiden en waar onze klant direct van kan genieten. Thuis, onderweg of aan één van de tafeltjes in onze winkel. Hiermee spelen we nog beter in op het gemak waar de consument naar op zoek is, want gemak drijft ons inmiddels allemaal. Daarom zorgen we voor verschillende eetmomenten naar slimme, tijdbesparende oplossingen”, zegt Isaäc Lakerveld.

Ook de gemeente Houten is blij met de uitbreiding en verbetering van de SPAR. ,,Dit is goed voor Schalkwijk”, zegt wethouder Hilde de Groot.

De bouwwerkzaamheden zijn inmiddels gestart en als alles volgens plan verloopt zal de nieuw winkel voor de zomervakantie gereed zijn. Ook de straat voor de winkel wordt aangepast aan de nieuwe situatie.

advertentie
advertentie