Recruiters Laurens en Rogier.
Recruiters Laurens en Rogier. AB Midden Nederland

Banenmarkten in Houten

10 september 2020 om 14:26 Zakelijk

HOUTEN  Op zoek naar een (nieuwe) uitdaging? Dit najaar start AB Midden Nederland met maandelijkse banenmarkten om werkzoekenden aan een nieuwe baan te helpen! Kom jij ook? Vandaag 10 september vanaf 15 uur is de eerste banenmarkt en deze duurt tot 20 uur. Ook op 8 oktober, 12 november en 10 december kunnen werkzoekenden op de Voorveste 17-9 in Houten terecht.

Vanaf donderdag 10 september staan onze recruiters Laurens van den Berg en Rogier Schipaanboord klaar om werkzoekenden welkom te heten op de maandelijkse banenmarkt. Vanaf 15 uur tot 20 uur gaan zij het gesprek aan met gemotiveerde werkzoekenden die op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging. Of je nu een oude rot in het vak bent, of nog meer zoekend naar wat voor soort werk bij je past, we bespreken graag de mogelijkheden met jou!

AB Midden Nederland heeft veel leuke en interessante vacatures openstaan bij mooie opdrachtgevers in de bouw, infra, techniek, de logistiek, transport of de productie, het groen en natuurlijk ook de sector waar de roots van onze organisatie liggen; in de agrarische sector.

De recruiters willen op een ontspannen manier met jou het gesprek aangaan over jouw interesses. ,,Vaak zien we dat door met elkaar, onder het genot van een kopje koffie of thee, te praten over de mogelijkheden en ambities er mooie ideeën ontstaan waardoor er een optimale match gemaakt kan worden.”

Ben jij op zoek naar een (nieuwe) uitdaging in de bouw, infra, techniek, de logistiek, transport, de productie, het groen, of in de agrarische sector? Kom dan vandaag nog naar onze banenmarkt op donderdag 10 september in Houten.

BBL-OPLEIDING Daarnaast bieden wij volop kansen voor jongeren die graag werk willen combineren met een BBL-opleiding. Zit jij in je examenjaar, kom dan alvast kennismaken om, samen met je ouders, de mogelijkheden te bespreken. Een CV mag je meenemen, maar dat is niet verplicht. De recruiters zijn vooral benieuwd naar jouw interesses en kijken graag naar de mogelijkheden. Ook scholieren en starters op de arbeidsmarkt en zzp-ers zijn van harte welkom om te komen.

Vooraf aanmelding is niet nodig, mocht je toch een moment willen reserveren, dan kun je contact opnemen met Laurens, 06 – 12 65 78 14.

Totaal zullen er dit jaar 4 banenmarkten georganiseerd worden, iedere 2e donderdag van de maand. Ben je de 10e verhinderd, geen probleem. Op 8 oktober, 12 november en 10 december zijn er ook banenmarkten.

advertentie
advertentie