Afbeelding
Dalsa Vieira

Salsa Vieira neemt het stokje over

13 oktober 2019 om 07:51 Zakelijk

HOUTEN Na het overlijden van de oprichters van salsa dansschool Mariposa wordt het stokje overgenomen door Joan Vieira en Raul Kambel de naam van de nieuwe dansschool is salsa Vieira. Joan en Raul gaan hun best doen om in de geest van de oprichters de dansschool voort te zetten: ,,Wij zullen Jules en Roberto nooit vergeten."

Bij Salsa Vieira zijn als docent aangesloten: 
Joan Vieira Staat bekend voor haar gezelligheid, pit en entertainment. Na jaren lang ervaring als salsa docente en danseres blijft Joan met haar grote glimlach iedereen entertainen. Bekende salsa artiesten deden hun eerste salsa stappen bij haar. Ze geeft jaren lang les met de professionele salsa danser, choreograaf, docent Raùl Kambel. Als je voor de gezelligheid, maar toch lekker salsa wil dansen is Joan de ideale docent.


Raul Kambel Hij behoort tot de top van Nederland als het gaat om geven van Salsa en Mambo les en shows. Bij deze voormalige NK en WK deelnemer staat al ruim twintig jaar zijn leven in het teken van salsa en dansen. Zowel als danser, dansdocent en choreograaf. Deze geduldige en veelzijdige docent werkt met heel veel dansscholen in Europa en is vaak op internationale congressen om workshops te geven in zijn door hem ontwikkelde "Rotation Style".

Sandro Ros Sta je bij kizomba altijd aan de kant maar wil je eigenlijk dansen, of zou je graag iets meer variatie willen, kom dan gezellig meedoen met de kizomba intermediate workshop van Sandro. Deze ervaren kizomba danser neemt je mee in de wereld van kizomba en zorgt dat je na deze cursus de nieuwe moves uit kan proberen op de dansvloer.


Kom de sfeer proeven tijdens het Open huis op 29 oktober  Salsa, kizomba, bachata, er is voor ieder wat wils. Dus kom lekker langs en ervaar hoe leuk dansen kan zijn.

Programma:

19:00 - 19:30 salsa beginners
19:30 - 20:00 kizomba
20:00 - 20:30 salsa instromers
20:30 - 21:00 bachata

De locatie is: De Grund, De Poort 79, 3991 DX Houten. 

 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie