De Wereldwinkel op Het Rond toen de winkel nog open was.
De Wereldwinkel op Het Rond toen de winkel nog open was. Archief BDU MediaTS

Wereldwinkel Houten gewoon ‘open’: bestellingen worden gratis thuisbezorgd

28 januari 2021 om 08:11 Winkels

HOUTEN De Wereldwinkel Houten is ondanks lockdown gewoon ‘open’. Bestellingen kunnen via de website, mail of telefonisch worden geplaatst. Bestellingen die vóór 14.00 uur worden doorgegeven, worden (in de gemeente Houten) nog dezelfde dag bezorgd. En ook nog GRATIS! 

Bovendien is van 11.00 tot 14.00 uur een ‘personal shopper’ in de winkel aanwezig. Deze kan via videobellen kan laten zien welke producten er op dat moment te koop zijn. Ook kan de personal shopper helpen bij het maken van keuzes.
Dicht zijn is geen optie, vinden de veertig vrijwilligers van de Wereldwinkel. Want zij werken voor producenten in ontwikkelingslanden, voor wie armoede en honger dreigt door de coronapandemie. Daarom willen zij alles op alles zetten om toch omzet te genereren.

BESTELLEN Bestellen kan via de webshop www.wereldwinkelhouten.nl of door een mailtje te sturen naar info@wereldwinkelhouten.nl. Voor vragen of hulp van de personal shopper kan je bellen of een bericht sturen aan: 06-15255958. Bezorgen is gratis (in de gemeente Houten), bestellingen die vóór 14.00 uur zijn besteld worden dezelfde dag bezorgd. Bestellingen kunnen ook bij de winkel worden afgehaald tussen 11.00-14.00 uur.

Altijd op de hoogte zijn van het laatste nieuws?
advertentie
advertentie