Originele handmade cadeaus bij LEEV
Originele handmade cadeaus bij LEEV LEEV

LEEV voor originele (kraam)cadeaus

16 december 2020 om 12:21 Winkels

HOUTEN Geef deze kerst eens iets anders cadeau. Iets handgemaakts en unieks. Ontstaan uit zowel nieuwe als oude materialen. Duurzaam en lokaal. Bij LEEV kun je terecht voor handmade producten, artikelen met een verhaal, babykleding, kids- en interieur items. Een unieke giftshop met een sfeervolle showroom in het Oude Dorp van Houten. 

LEEV is een creatief en duurzaam concept. Met veel enthousiasme opgezet door moeder Els (52) en dochter Eva (25). Beiden werken als ZZP-er in de eventbranche. Al tijdens de eerste lockdown dit jaar, dankzij corona, kwam dit deels stil te liggen. Eva en Els zette hun schouders onder een droom van Els om haar eigen handmade producten te verkopen en creatieve workshops te geven. En daar ontstond Studio LEEV. Het thema van LEEV? ‘Cadeaus voor jou van mij’. Uniek om te krijgen en nog leuker om te geven. Helemaal in deze kerstperiode.

LEEV staat voor samen. Eva: ,,Je hebt elkaar nodig. Zeker in deze tijd. Iedereen snakt weer naar sociale interactie.” Met onze producten willen we mensen bij elkaar brengen. Het is een mooie gedachte om met aandacht een origineel cadeau uit te zoeken en dit te schenken aan een dierbare.

De producten in de giftshop van LEEV zijn deels handgemaakt. Els: ,,We hebben een mooi assortiment wat we zelf maken en daarnaast kopen we mooie producten in. Allemaal spulletjes die net even anders zijn dan anders. Dat geldt ook voor de baby- en kraamartikelen.” De knuffeldoekjes die Els & Eva zelf maken, kun je gemakkelijk versturen als brievenbuspakketje. Een ideaal kraamcadeautje voor deze tijd waar je niet altijd even gemakkelijk bij elkaar op bezoek kunt. De organic babykleding van het merk Fresk is enorm populair en op verzoek maken Eva en Els ook originele kraampakket op maat.

SERVEERPLANK Geïnspireerd door het Italiaanse leven hebben Els en Eva een unieke serveerplank ontwikkeld. Het bijzondere aan deze plank is het waslijntje erboven. In Italië hangen ze hier de ham aan en eronder staan de olijven en nootjes, maar je kunt je eigen creativiteit gebruiken om er iets bijzonders van te maken. De serveerplank is gemaakt van gerecycled hout. Het leuke aan handgemaakt, is dat je de serveerplank in verschillende formaten kunt bestellen. En hoe leuk is ook de handgemaakte hapjesplank in de vorm van De Dom.

SHOWROOM De producten van LEEV zijn online verkrijgbaar op studio-leev.nl en worden in Houten op afspraak, op de fiets door hen zelf bezorgd. ,,We kunnen bestelde dan aan de deur tonen en mocht men het dan toch niet willen afnemen, dan kunnen we het met weer meenemen en krijgt men het geld teruggestort. Maar we kunnen het ook gelijk in een mooie verpakking afleveren.”

In de showroom aan de Burgemeester Wallerweg 14 in Houten kun je normaal gesproken de producten bekijken en kopen. De showroom is dan iedere woensdag, vrijdag en zaterdag geopend van 9.30 tot 17.30 uur. In verband met de recente coronamaatregelen is de showroom nu gesloten. Neem contact op via mail, Whatsapp, Facebook of Instagram (@studio_leev) of bel 06 – 222 85 442.

Studio LEEV
Burgemeester Wallerweg 14
3991 DM Houten
info@studio-leev.nl

advertentie
advertentie