In de rij om te stemmen, maandagmiddag.
In de rij om te stemmen, maandagmiddag. Annette Stolk

In de rij om te stemmen

16 maart 2021 om 07:27 Politiek

HOUTEN Veel mensen maakten maandag al gebruik van de mogelijkheid om hun stem uit te brengen. In de loop van de middag stond er een hele rij kiezers voor het Gemeentehuis.

Ook vandaag kan er op zes locaties in Houten gestemd worden voor de Tweede Kamer. Deze extra mogelijkheid is speciaal bedoeld voor mensen die tot de risicogroepen behoren in verband met corona. Voor de overige kiezers zijn morgen, woensdag 17 maart, op 21 locaties de stembureaus open. Burgemeester Isabella vertelde eerder in HoutensNieuws wat er bij de organisatie van de verkiezingen komt kijken en welke speciale maatregelen er zijn getroffen. 

Daarnaast vindt in Houten het raadgevend referendum plaats over de Ruimtelijke Koers. Meer informatie over de Ruimtelijke Koers leest u in ons dossier.

Vandaag stemmen kan in het Gemeentehuis Het Kant 2, Appartementencomplex Op Houten Koningin Wilhelminaweg 1, Wijkcentrum De Vuurtoren Zijdemos 30, Wijkcentrum Schoneveld Zonnehout 36, Sporthal De Wetering Hefbrug 5, Sporthal The Dome Kruisboog 34.

advertentie
advertentie