Gullivers Reizen: een swingende familievoorstelling vol livemuziek, zang en videoprojectie.
Gullivers Reizen: een swingende familievoorstelling vol livemuziek, zang en videoprojectie. Benning&Gladkova

Cabaret, jeugdtheater en films in Aan de Slinger

6 december 2023 om 16:22 Podiumkunsten

HOUTEN Cabaretier Ruud Smulders is donderdag 21 december te zien in de Theaterzaal van Aan de Slinger. Hij speelt dan zijn nieuwe voorstelling Rudiversum met zijn vertrouwde snelheid en scherpte. Maar hij vertelt ook openhartig over het familieleed dat hij al twintig jaar met zich meedraagt: zijn alcoholistische moeder. ,,Die ziekte heb je niet alleen, die draagt de hele familie”, aldus Ruud. 

Last minute tip: er zijn nog een paar plekjes vrij voor Teun van den Elzen; een van de spannendste nieuwe namen in het Nederlands cabaret. Zijn debuutvoorstelling draait om één vraag: wat als we Nederland opnieuw mochten inrichten?

JEUGDTHEATER

De mensen. Ze vinden allemaal wat anders. Hebben allemaal een mening over de wereld. Over de maatschappij. Weten het allemaal beter. Wat nou als blijkt dat alles eigenlijk toch anders is dan je dacht? Regisseur Marije Gubbels maakt een frisse bewerking van de klassieker Gullivers reizen. Met gevoel voor ironie brengt ze het beroemde boek van Jonathan Swift uit 1726 humorvol tot leven. Een swingende familievoorstelling vol livemuziek, zang en videoprojectie, zondagmiddag 17 december in de Theaterzaal.

KLEINE ZAAL

De film Rocco en Sjuul is te zien op vrijdag 15 december om 19.45 uur en op zondag 24 dember om 14.00 uur. Voor mantelzorgster en oma Sjuul (Beppie Melissen) gaat het leven zijn gangetje totdat ze haar jeugdliefde weer ontmoet, de avontuurlijke en flamboyante Rocco (Sabri Saad El-Hamus) met wie ze vroeger heeft gedanst. Hun opbloeiende verliefdheid zorgt voor onenigheid in de families. Durven Rocco en Sjuul tot ontevredenheid van hun omgeving toch voor elkaar te kiezen?

The Miracle Club: te zien op vrijdag 8 december 19.45 uur, woensdag 13 december 10.30 uur en zondag 17 december 14.00 uur. Le Ravissement: donderdag 7 december om 19.45 uur. Het Smelt draait zondag 10 december om 14.00 uur. Une Nuit op donderdag 14 december om 19.45 uur.

Ga voor het complete (film)programma en tickets naar https://www.aandeslinger.nl

WINACTIE

Win twee kaarten voor de film Rocco & Sjuul op vrijdagavond 15 december of zondagmiddag 24 december. Mail voor woensdag 13 december naar houtensnieuws@bdu.nl met Rocco in het onderwerpveld.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie