Afbeelding
Pearl Jozefzoon

Aan de Slinger: Pearl Jozefzoon & Friends - gospel en prachtige luisterliedjes

4 maart 2020 om 08:00 Overig

HOUTEN Zaterdag 14 maart staat een hartverwarmend concert door Pearl Jozefzoon en haar muzikale vrienden op het programma in Aan de Slinger.

De Houtense zangeres Pearl Jozefzoon zingt van jongs af aan, zowel in de kerk als thuis. Na het conservatorium speelde ze in diverse theatershows en musicals, deed ze mee aan 'The Voice' en won het tv-programma 'Van Popster tot Operaster'. Pearl heeft een uitgebreid repertoire en een loepzuivere, warme stem waar ze mensen mee raakt. Met gastoptredens van gospelzanger Dwight Dissels, Meike van der Veer, bekend van haar jaarlijkse & Friends concerten in het theater, zanger met een indrukwekkende staat van dienst Jordan Roy, de ongepolijste en indringende Utrechtse singer-songwriter Lukas Batteau, de latin-sensatie én broers van Pearl SaDuRo en het gloednieuwe gospelkoor Total Praise onder leiding van Pearl. Een verrassend concert in een intieme setting, met prachtige luisterliedjes. Tickets en meer info: www.aandeslinger.nl.

Film: Les Misérables

Volgens de NRC de beste film nu in de Nederlandse bioscopen: de Franse film 'Les Misérables' (16+). Politieagent Stéphane gaat werken bij de anti-criminaliteitsbrigade van het 93e arrondissement van Parijs. Al snel zit hij middenin de spanningen tussen de verschillende bendes in de wijk. De film was de Franse inzending voor de Oscars, werd genomineerd voor Beste Internationale Film en krijgt veel goede recensies. "Een explosieve liefdesverklaring aan een wereld die doorgaans zo veel mogelijk wordt vergeten en genegeerd." (de Volkskrant 4*). Donderdag 5 en vrijdag 6 maart te zien bij Aan de Slinger. Ook draait: 'Honeyland' (10 maart), 'Bombshell' (12 & 13 maart). Bestel kaarten via www.aandeslinger.nl.

Binnenkort in het theater 
Donderdag 5 maart stelt cabaretier Nabil in 'Monopoly' de vraag: 'maakt geld ons gelukkig, gemeen, gemakzuchtig of gewoon gek?' Een toptalent die tijdens een preview de zaal helemaal inpakte. Muziekdocenten van het HMC organiseren op 7 maart een Pianocafé en op 15 maart een Zangcafé. De Houtense gitarist Marc van Vugt komt met jong muzikaal talent op 14 maart naar de Kleine Zaal in 'Marc Meets Playground'.  Laatste kaarten voor 'De Aanslag' (try-out, 7 maart) en Sven Ratzke (11 maart). De voorstelling van René van Meurs is uitverkocht, Roos Blufpand is afgelast. Zie www.aandeslinger.nl.

Winactie
Maak kans op twee kaarten voor 'Pearl Jozefzoon & Friends' op zaterdag 14 maart 20.30 uur. Graag ontvangen we woensdag 11 maart voor 10.00 uur de naam en het e-mailadres van degene die heeft gewonnen. Dit kan naar: info@aandeslinger en publiciteit@aandeslinger.nl.
De winnaar kan de vrijkaarten op de dag zelf aan de kassa afhalen, de kassa is geopend vanaf drie kwartier voor aanvang. Kaarten graag afhalen uiterlijk een kwartier voor aanvang.

advertentie
advertentie