Bureau Houten
Bureau Houten Hans Hordijk fotografie - Barendrecht The Netherlands

Jongeren gezocht voor Firma Dochters & Zn.

11 juni 2020 om 07:30 Podiumkunsten

HOUTEN Tussen de 14 en 21 jaar? Uit de gemeente Houten? Vind je theater en muziek leuk maar sta je liever achter de schermen? Interesse in vormgeving, techniek of decor? Of vind je het super leuk om toneel te spelen en/of muziek te maken? Dan is Aan de Slinger op zoek naar jou! Onder begeleiding van een artistiek team van jonge professionals maakt een grote groep jongeren een unieke theaterproductie: Firma Dochters & Zn. Deze voorstelling wordt ook nog eens corona-proof! 

Eens in de paar jaar presenteert Aan de Slinger een eigen amateurkunstproductie. Eerder waren Hartje Houten (2014) en Bureau Houten (2016) te zien. Dit jaar staat de productie: Firma Dochters & Zn. in het teken van klimaat en duurzaamheid. Je kunt kiezen om auditie te doen voor de decorgroep (off stage) of de spelers- en muziekgroep (on stage). De repetities starten in september, de voorstellingen vinden plaats van zaterdag 19 t/m woensdag 23 december in Aan de Slinger. 

Geef je op voor de auditie voor vrijdag 19 juni! Op www.aandeslinger.nl staat meer informatie over het project en de aanmeldingsprocedure van de (corona-proof) audities die plaatsvinden op dinsdag 23 juni.

advertentie
advertentie