Droedel Phaneron, de winnaars van 2023.
Droedel Phaneron, de winnaars van 2023. OLVB

Creativiteitsprijs 2024: meld je aan en win 1200 euro

12 april 2024 om 15:17 Podiumkunsten

HOUTEN Je kunt je vanaf nu aanmelden voor de Onze Lieve Vrouwe Broederschap Creativiteitsprijs 2024. Meld je aan en win 1200 euro en een beker.

Die 1200 euro dient besteed te worden aan de verdere ontwikkeling van het talent. Een onafhankelijke jury kent de prijs toe. De jury heeft ook de mogelijkheid om een, twee of hooguit drie aanmoedigingsprijzen toe te kennen. Hiervoor is 400 euro beschikbaar. Zaterdag 1 juni is de uitreiking van de creativiteitsprijs. 

De aanmeldingen dienen (per mail of post) voor 4 mei binnen te zijn. De jury ontvangt het liefste enkele voorbeelden van het werk (foto’s, film, links, website of portfolio) in combinatie met een begeleidend schrijven waarin het werk en de doelen van het genomineerde talent kort beschreven worden.

VOORWAARDE

De voorwaarde voor het meedingen naar de Onze Lieve Vrouwe Broederschap Creativiteitsprijs is dat de betrokken persoon of groep van personen (jeugdigen en jongeren tot 25 jaar, woonachtig in een van de vier woonkernen van de gemeente Houten) zich als creatief talent manifesteert.

Voor meer informatie: zie www.olvb.nl. Aanmelden kan via info@olvb.nl.

SPONSORING

Een deel van deze prijs wordt bijeengebracht door Aan de Slinger. Het theater biedt lokale bedrijven en ondernemers namelijk de mogelijkheid een naamsvermelding te plaatsen op ‘de trap naar groei en ontwikkeling’, de 59 tredes hoge trap in de theaterfoyer waar jaarlijks 450.000 bezoekers elkaar ontmoeten. Voor 250 euro (excl. BTW) wordt vijf jaar lang een zelfgekozen trede voorzien van uw (bedrijfs)naam. Zie www.aandeslinger.nl voor deze actie.

advertentie
advertentie