Afbeelding
Foto door Dominika Roseclay via Pexels

Deze promotie artikelen kunnen jouw bedrijf een boost geven!

4 mei 2023 om 13:19 Partnercontent

Je bedrijf een boost geven; daar droomt elke ondernemer van. Maar, hoe kun je nou je bedrijf op de juiste manier een boost geven? Hoe zorg je ervoor dat deze boost ook op de langere termijn aanhoudt? En waar moet je zoal rekening mee houden als je je bedrijf een boost gaat geven? Dit zijn vragen waar zo’n beetje elke ondernemer tegen aanloopt.

Veel ondernemers hebben inmiddels al het levenslicht gezien: met een promotie artikel ben je prima in staat om je bedrijf een boost te geven. Een belangrijk voordeel van zo’n artikel is dat je het in principe aan elke potentiële klant kunt geven. Door het promotie artikel dan ook nog te laten bedrukken, voer je ook nog marketing. Dit doe je op een ietwat onopvallende manier. Geweldig dus.

Een terechte vraag is wel voor welke promotie artikelen je het beste kunt kiezen? Het antwoord op deze vraag vind je hieronder. In dit artikel vind je namelijk 4 voorbeelden van promotie artikelen waarmee je je bedrijf een boost geeft.

Een drinkbeker

In de afgelopen jaren is de wetgeving op meerdere vlakken aangepast. Zo is één van de aanpassingen dat je geen plastic drinkbekers meer op de werkvloer mag gebruiken. Dit is uiteraard gedaan om de hoeveelheid plastic afval terug te dringen.

Het is uiteraard wel nog wenselijk dat iedereen op de werkvloer kan drinken. Daarvoor dient een drinkbeker. Zo’n beker is duurzaam, gaat jarenlang mee en is bovendien erg praktisch. Dat is dus een geweldig promotie artikel om weg te geven.

Een mok

Dat wat voor een drinkbeker geldt, geldt ook voor een mok. Het is aan te raden om zo snel mogelijk een geschikte mok uit te kiezen en deze te laten bedrukken. De bedrukte mokken bestellen doe je tegenwoordig makkelijk online, waarna je ze aan de ontvangers weg kunt geven. Het mooie hierbij is dat de ontvanger écht iets aan een bedrukte mok heeft. Door hier je bedrijfsnaam of logo op te laten bedrukken, ziet de ontvanger ook voortdurend jouw bedrijf naar voren komen.

Een waterfles

Richt je je met je bedrijf meer op mensen die veel tijd buiten spenderen? Dan is het aan te raden om een waterfles te geven. Zo’n fles kan de ontvanger overal mee naar toe nemen. Door ook hier je bedrijfsnaam of logo op te laten bedrukken, komt de ontvanger continu in aanraking met je bedrijf.

Een thermosbeker

Dat wat voor een waterfles geldt, geldt ook voor een thermosbeker. In een thermosbeker kan de ontvanger warm of koud drinken doen, waarna dit lekker warm of koud blijft. Ook dit is een geweldig voorbeeld van een duurzaam en praktisch relatiegeschenk. Kijk in ieder geval goed welk relatiegeschenk bij jouw onderneming past!

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie