Afbeelding
Foto Pexels

Wijs(heid) is een geluk bij een ongeluk

Partnercontent

Je zult het maar meemaken. Je staat ’s ochtends op en je maakt plannen voor de rest van de dag. Je stapt de auto in of je pakt de fiets. Maar op de plaats van bestemming kom je niet aan. Onderweg raak je namelijk betrokken bij een ongeval. Ook al is de kans misschien niet zo heel groot dat dit je ooit overkomt, je kunt het niet uitsluiten. Hoe goed je misschien ook oplet in het verkeer, er is altijd wel iemand die een keer niet goed uitkijkt. Voordat je het goed en wel beseft, zit je met schade. Negen van de tien keer is de ontstane schade via de verzekering van de tegenpartij te regelen. Maar wat als deze persoon moeilijk gaat doen? Je kunt je al gauw laten overdonderen. Zeker als je ook nog eens persoonlijk letsel hebt, en je door de klap beduusd bent. Wat er ook gebeurt op dat moment, schakel altijd de politie in. Daarna zoek je contact met letselschadejurist Wijs Letselschade om je bij te laten staan in het verhalen van de schade op de tegenpartij.

Een ongeluk komt zelden alleen

Letselschadejurist Wijs Letselschade

Want vergis je er niet in wat voor schade er allemaal ontstaat na een heftige aanrijding. Of je nou op de fiets bent, met de auto bent of als voetganger aangereden wordt, er gaat meer stuk dan je op het eerste gezicht ziet. Zeker persoonlijk letsel valt in eerste instantie niet altijd op vanwege de adrenaline die vrijkomt in je lichaam na een heftige gebeurtenis. Eenmaal thuis, of erger, in het ziekenhuis, kom je er achter dat er toch wel iets meer aan de hand is dan alleen maar een gebroken arm. Je krijgt te maken met ritjes van en naar het ziekenhuis, misschien wel met een taxi en met medische kosten, inclusief de verplichte eigen bijdrage. Je kunt plots je werk niet meer uitvoeren en beland in de ‘ziektewet’, wat inkomensverlies betekent. Maar denk ook aan smartengeld, omdat je pijn en verdriet ervaart door het ongeval. De juristen van letselschade Den Haag weten wat er allemaal bij komt kijken wanneer zo’n heftige gebeurtenis zich heeft voorgedaan.

Vier fases letselschade

Letselschadejurist Wijs loopt namens jou een aantal stappen door bij het verhalen van de schade op de tegenpartij. Er zijn vier fases te onderscheiden:

1. Namens jou stellen de juristen letselschade Den Haag de verzekeraar van de tegenpartij aansprakelijk. Tegelijkertijd komt Wijs bij jou op bezoek om je situatie tot in de puntjes in kaart te brengen.

2. Jouw herstelproces moet zo goed en zo soepel mogelijk verlopen. Alle kosten die je maakt in verband met je herstel hou je bij. Je neemt contact op met letselschadejurist Wijs wanneer je met vragen zit.

3. Wanneer je niet meer onder een medische behandeling staat, is je situatie stabiel. Een eindadvies wordt opgesteld en na jou akkoord wordt deze naar de verzekeraar gestuurd.

4. Uiteindelijk beland je in de afrondingsfase. Alle schades zijn in kaart gebracht, waarbij er voor jou het meest gunstige resultaat is behaald. Je krijgt geen rekening gepresenteerd van letselschadejurist Wijs. Deze gaat naar de verzekeringsmaatschappij van de tegenpartij.         

advertentie
advertentie