Afbeelding
Gietvloer

Toe aan een nieuwe vloer? Dit zijn de beste keuzes!

19 maart 2020 om 17:10 Partnercontent

De vloer bepaald voor een groot deel de uitstraling van je woning. Dit betekent dat je je huis een make over kunt geven door alleen de vloer te vervangen. Zeker wanneer je voor een mooie, nieuwe kleur kiest zal het verschil je goed opvallen. Een mooie vloer zorgt er op die manier voor dat de hele ruimte erop vooruit gaat. De keuze voor een mooie nieuwe vloer is op die manier al gauw gemaakt, maar wanneer je vervolgens op zoek gaat naar een vloer kom je ontzettend veel keuzes tegen. Welke kies je dan? Er zijn allerlei materialen, designs, kleuren en vormen op de markt. Je krijgt hier wat hulp bij in de vorm van de beste, meest gemaakte keuzes met betrekking tot een nieuwe vloer. Bekijk het hieronder!

Gietvloer
Er zitten allerlei voordelen aan de keuze voor een mooie gietvloer. Zo zijn deze vloeren vanwege het gebrek aan naden super makkelijk schoon te maken. Zowel het onderhoud als de hygiëne van de vloer gaat hierdoor met sprongen vooruit vergeleken met vele andere typen vloeren. Daarnaast is een gietvloer vaak gemakkelijk aan te leggen. Veel partijen bieden dan ook een gietvloer in 1 dag mogelijkheid aan. Indien je graag snel van je nieuwe vloer wilt genieten is een gietvloer dan ook een erg goed idee.

PVC vloeren
Een andere goede en populaire keuze is die van de PVC vloer. De afgelopen jaren zijn met name de PVC vloeren in houtlook steeds vaker verkocht. Deze zijn voor het blote oog bijna niet van echt hout te onderscheiden maar kunnen veel beter tegen gemorste vloeistoffen en beschadigingen dan een echte houten vloer. Uiteraard kun je een PVC vloer ook in andere uitvoeringen vinden, waaronder je favoriete kleuren en zelfs allerlei soorten prints!

Laminaat
Vroeger was laminaat vaak een 'goedkope' oplossingen voor de vloer. Tegenwoordig is dat niet meer het geval. Laminaat ziet er fantastisch uit en is erg gemakkelijk te plaatsen. Er is een grote variatie beschikbaar met betrekking tot de kleuren en nerven in het hout en de betere soorten zijn ook vochtbestendig, waardoor je je niet meer druk hoeft te maken over gemorste vloeistoffen. Daarom zijn laminaatvloeren altijd een veilige keuze.

Een vloer kiezen
Je kunt natuurlijk één van de aanbevolen vloeren kiezen, maar het belangrijkste is dat jij van de vloer kunt genieten. Het is daarom aan te raden om vooral af te gaan op je eigen voorkeuren, zodat je nog lang plezier hebt van je vloer!

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie