Afbeelding

IVN wandeling over het Goilberdingerpad

27 november 2022 om 10:00 Overig

HOUTEN IVN Nieuwegein-IJsselstein e.o. organiseert op zondag 11 december een wandeling over het Goilberdingerpad, een Klompenpad van 11 km in het buitengebied van Culemborg. Er wordt gewandeld door weilanden, langs de uiterwaarden van de Lek en over historische dijken.

Het pad kan modderig zijn. Zorg voor goede, waterdichte wandelschoenen. Omdat de wandeling circa 4 uur duurt, is het advies een lunch mee te nemen. Er wordt verzameld om 10.30 uur op de parkeerplaats naast Jacks Grillhouse, Nieuwegein. Vandaar carpoolen de wandelaars naar het startpunt van de wandeling, Goilberdingerdijk 40a, Culemborg.

Deelname is gratis. Graag aanmelden via het e-mailadres publieksactiviteit@ivn-nijeo.nl.

Indien deze e-mail verkeerd geadresseerd is, verzoeken wij u vriendelijk deze e-mail zo snel mogelijk retour te sturen en te verwijderen.
--------------------------------------------------------------------
De informatie in dit e-mail-bericht is uitsluitend bestemd voor de geadresseerde(n). Verstrekking aan en gebruik door anderen is niet toegestaan.
Door de elektronische verzending van het bericht kunnen er geen rechten worden ontleend aan de informatie.

Eventuele bijlagen die beveiligd zijn met wachtwoorden of anderszins versleuteld, zijn niet gecontroleerd op virussen. Het is verstandig dit alsnog te doen.

BDU aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor het ontstaan van enige vorm van schade door of ten gevolge van dit bericht..

2022/11/b4154e50-bc54-4315-a3f4-32cb712e4499


IVN Wandeling 11 december Goilberdingerpad 

IVN Nieuwegein-IJsselstein e.o. organiseert op zondag 11 december een wandeling over het Goilberdingerpad, een Klompenpad van 11 km in het buitengebied van Culemborg. We wandelen door weilanden, langs de uiterwaarden van de Lek en over historische dijken.

Het pad kan modderig zijn. Zorg voor goede, waterdichte wandelschoenen.

Omdat de wandeling ca. 4 u duurt, adviseren we een lunch mee te nemen.

We verzamelen om 10.30 u. op de parkeerplaats naast Jacks Grillhouse, Nieuwegein. Vandaar carpoolen we naar het startpunt van de wandeling, Goilberdingerdijk 40a, Culemborg.

Deelname is gratis.

Wel graag aanmelden via het e-mailadres: publieksactiviteit@ivn-nijeo.nl

.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie