Glasvezel gaat door in 't Goy, Schalkwijk en Tull en 't Waal
Glasvezel gaat door in 't Goy, Schalkwijk en Tull en 't Waal Delta Fiber Netwerk

Goed nieuws voor bewoners: glasvezel gaat door voor ’t Goy, Schalkwijk in Tull en ’t Waal

22 februari 2022 om 13:02 Overig

’t GOY/SCHALKWIJK/TULL EN ‘t WAAL  In ’t Goy, Schalkwijk en Tull en ‘t Waal kozen veel inwoners voor glasvezel, er zijn voldoende aanmeldingen binnen gekomen. Dit betekent dat ,DELTA Fiber Netwerk glasvezel gaat aanleggen. Alle inwoners van ’t Goy, Schalkwijk en Tull en ‘t Waal krijgen een glasvezelaansluiting. De aanleg neemt naar verwachting een jaar in beslag. Dit betekent dat begin 2023 alle klanten in ’t Goy, Schalkwijk en Tull en ‘t Waal gebruik kunnen maken van hun werkende glasvezelverbinding. 

Ruud van Veen, projectleider bij DELTA Fiber Netwerk: ,,Tijdens de vraagbundeling hebben inwoners en Gymnastiekvereniging E.S.T.A., TV SET en v.v. ’t Goy zich met veel enthousiasme ingezet voor de komst van glasvezel. En met succes. We zijn dan ook erg blij te kunnen melden dat ’t Goy, Schalkwijk en Tull en ’t Waal aangesloten worden op het netwerk van de toekomst. Wij gaan glasvezel aanleggen!” 

GLASVEZELAANSLUITING VOOR ALLE WONINGEN Tijdens de aanleg krijgen alle woningen een glasvezelaansluiting, dus ook woningen waarvan de bewoners zich (nog) niet hebben aangemeld voor een glasvezelabonnement. Gezien het animo voor glasvezel wil DELTA Fiber Netwerk iedere woning in ’t Goy, Schalkwijk en Tull en ’t Waal een glasvezelaansluiting aanbieden. Hiermee bereiden ze alle woningen voor op het netwerk van de toekomst. En de overlast blijft beperkt, want dan hoeft de straat namelijk maar één keer open. De aansluiting is geheel vrijblijvend. Met een glasvezelaansluiting in uw woning bent u alvast aangesloten op het glasvezelnetwerk en kunt u op elk moment overstappen naar glasvezel. Bewoners kunnen pas gebruikmaken van hun glasvezelaansluiting, wanneer zij een glasvezelabonnement hebben afgesloten. 

GRAAFWERKZAAMHEDEN Naar verwachting start de aannemer al in mei met de eerste graafwerkzaamheden. De graafwerkzaamheden worden uitgevoerd door aannemer Circet Nederland. Daarbij komt de glasvezelkabel langs bijna 1.250 adressen in ’t Goy, Schalkwijk en Tull en ’t Waal te liggen. Een deel daarvan heeft al een abonnement. De overige adressen kunnen zich nog steeds aanmelden. Doen zij dit voor 16 maart 2022, dan hoeven aanmelders geen aansluitkosten a €650.- te betalen en profiteren zij van een scherp welkomstaanbod. 

INWONERS WORDEN PERSOONLIJK GEÏNFORMEERD Inwoners worden persoonlijk geïnformeerd over het goede nieuws en de werkzaamheden. Meer informatie is ook te vinden op de website gavoorglasvezel.nl.

advertentie
advertentie