Pakketten op brievenbusformaat
Pakketten op brievenbusformaat Kerk en Minima

Kerk en minima, Houtenaren helpen Houtenaren!

Overig

HOUTEN Al 24 jaar organiseert de interkerkelijke werkgroep ‘Kerk en Minima’ met de inzet van veel vrijwilligers uit de Houtense samenleving en medewerking van de deelnemende supermarkten diverse acties om Houtenaren die het financieel moeilijk hebben een feestdagenpakket te bezorgen.

,,In 2020 waren we genoodzaakt door de coronamaatregelen een andere aanpak te kiezen. Op ruim 300 adressen is een brievenbuspakketje bezorgd, met enkele kleine producten en een waardebon.

Vanwege de maatregelen hebben we in 2020 afgezien van de inzameling van producten in kerken en bij plaatselijke supermarkten.

Ondanks de versoepelingen per eind september hebben we bij de start van de organisatie besloten in 2021 opnieuw een pakket met ‘brievenbus-formaat’ te maken. We hopen de pakketten te vullen met een paar kleine producten en een tegoedbon van een plaatselijke supermarkt, ter waarde van circa €30,00.”

Omdat men ook dit jaar geen producten inzamelt, heeft men geld nodig! Elk bedrag is welkom en zal volledig besteed worden aan het pakket. Wilt u ons helpen? Dat kan door gebruik te maken van onderstaande QR code (scannen met QR app) 


of door geld over te maken naar: NL 91 INGB 0656 4086 34 t.n.v. penningmeester E.M. Smit onder vermelding van ‘Feestdagenpakket Kerk en Minima’, dat kan ook gelijk door hier te klikken

Namens de organisatie: hartelijk dank! Voor contact of vragen zijn ze bereikbaar via kerkenminimahouten@gmail.com

advertentie