Afbeelding
Interkerkelijke werkgroep Kerk en minima

Draag bij met een financiële bijdrage aan het feestdagenpakket voor minima

27 oktober 2020 om 08:15 Maatschappelijk

HOUTEN Al 23 jaar organiseert de interkerkelijke werkgroep ‘Kerk en Minima’ met de inzet van veel vrijwilligers uit de Houtense samenleving en met medewerking van de deelnemende supermarkten, diverse acties om Houtenaren die het financieel moeilijk hebben een feestdagenpakket te bezorgen. Omdat de inzameling van producten dit jaar niet mogelijk is, vraagt de organisatie om een financiële bijdrage van inwoners van Houten. Elk bedrag is welkom.

De organisatie moet zich dit jaar noodgedwongen aanpassen aan de maatregelen rond COVID-19. ,,De veiligheid in de winkels, de gezondheid van onze tientallen vrijwilligers én van de mensen waar wij de pakketten zo graag ook dit jaar hadden willen bezorgen is te belangrijk om de acties in de gebruikelijke vorm plaats te laten vinden”, aldus Frank Vervoorn. ,,Helaas zullen we daardoor dit jaar geen producten inzamelen in supermarkten en kerken, waardoor we niet het gebruikelijke pakket met levensmiddelen kunnen samenstellen. In plaats daarvan maken we een leuk gevuld brievenbuspakketje met onder meer een waardebon.”

De werkgroep Kerk en Minima verwacht 300 brievenbuspakketten te kunnen maken om deze vervolgens veilig bij de doelgroep te kunnen bezorgen. Elk bedrag zal volledig besteed worden aan het pakket. Voor uw donatie kunt u gebruik maken van onderstaande QR-code (scannen met QR app) of door een bedrag over te maken naar: NL 91 INGB 0656 4086 34 t.n.v. penningmeester E.M. Smit onder vermelding van ‘Feestdagenpakket Kerk en Minima’.

Voor vragen zijn is de werkgroep bereikbaar via kerkenminimahouten@gmail.com

Afbeelding
advertentie
advertentie