Voorlichjtingsavond over zonnepanelen op het dak
Voorlichjtingsavond over zonnepanelen op het dak Archief BDU Media

Collectieve inkoopactie zonnepanelen Heel Houten in de zon

10 april 2021 om 08:00 Overig

HOUTEN / SCHALKWIJK EnergieRijk Houten en Coöperatie Duurzaam Eiland uit Schalkwijk organiseren van 1 april t/m 30 september 2021 een collectieve inkoopactie voor zonnepanelen voor inwoners uit de gemeente Houten. De inkoopactie is bedoeld voor huiseigenaren die op hun eigen dak zonne-energie willen opwekken.

WAAROM MEEDOEN?

• Je wekt zelf je stroom op met behulp van zonne-energie.

• Je energierekening daalt.

• Na een bezoek aan huis en gedegen advies door de geselecteerde leverancier weet je precies wat er mogelijk is op jouw dak.

• Deelname is vrijblijvend: jij bepaalt aan de hand van de offerte of je tot uitvoering overgaat. 

Kom meteen in actie en profiteer nog deze zomer van de zon op jouw dak!

COLLECTIEVE INKOOPACTIE Iedere twee maanden wordt gewerkt met een andere leverancier:

Leverancier 1 heeft speciaal voor deze inkoopactie een aanbod voor inkoop en installatie van zonnepanelen op eigen dak opgesteld. De aanbiedingen van leverancier 2 (juni-juli) en 3 (augustus-september) zijn hiermee vergelijkbaar.

Het aanbod leverancier 1 is geldig van 1 april t/m 31 mei 2021 en alle inwoners uit de gemeente Houten kunnen hier gebruik van maken. Via deze aanbieding is het mogelijk maatwerk zonnesystemen te kopen, volledig aangepast op jouw woning.

HET AANBOD Via deze aanbieding is het mogelijk maatwerk zonnesystemen te kopen, volledig aangepast op jouw woning. Geen one size fits all maar perfect ontworpen systemen naar jouw wens met kortingen.

Kijk op https://energierijkhouten.nl/heel-houten-in-de-zon/zonnepanelen/ voor alle informatie en het aanbod.

De aanmelding loopt via Jouw Huis Slimmer: https://jouwhuisslimmer.nl/energierijk-houten/activiteiten/collectieve-inkoopactie-zonnepanelen-2021/

De leverancier neemt vervolgens contact op voor een vrijblijvende afspraak met je om ter plaatse alle wensen en mogelijkheden te bespreken, waarna een offerte volgt.

ONLINE INFORMATIE-AVOND Om de actie toe lichten, word er 19 april een informatie-sessie georganiseerd tbv de inwoners van het eiland van Schalkwijk over: Het hoe, wat en waarom van zonnepanelen; Alles over de collectieve inkoopactie; Ervaringsverhaal bewoner; Presentatie leverancier.

Maandag 19 april: Heel het Eiland in de Zon (Coöperatie Duurzaam Eiland) 19.30-21.00 uur –via Teams. Aanmelden via mail: Cooperatie.duurzaam.eiland@gmail.com op basis van deze aanmelding ontvangt u voorafgaand een link naar de teamssessie

advertentie
advertentie