Kevin ontvangt de prijs uit handen van Judith Meinders-Blume van 3W Wijnen
Kevin ontvangt de prijs uit handen van Judith Meinders-Blume van 3W Wijnen 3W Wijnen

Winnaar Jaaroverzichtsquiz

16 januari 2021 om 12:11 Overig

HOUTEN In de laatste Houtens Nieuws van 2020 waren twee pagina’s ingeruild voor een eindejaarsfotoquiz. Uit iedere maand van 2020 toonden we een deel van een nieuwsfoto uit die maand, waarbij de lezers moesten raden over welk nieuwsfeit het ging. Op die manier konden twaalf letters verzameld worden die de oplossing vormden. 

De quiz viel in de smaak, want onze mailbox stroomde vol met goede oplossingen en enthousiaste reacties. Uit de goede oplossingen hebben we via loting één winnaar aangewezen. Dat werd Kevin van der Werf, die ‘kerstmaaltijd’ als correcte oplossing doorgaf. 

Afgelopen week kreeg Kevin de prijs overhandigd: een Magnum fles (1,5 liter) heerlijke mousserende wijn: Caves Krier Frères Cuvée St. Cunibert Brut AOP Crémant de Luxembourg. De prijs werd hem overhandigd door Judith Meinders-Blume, eigenaar van W3 Wijnen. 

W3 Wijnen heeft gehoord levert normaliter hun wijnen exclusief aan de Horeca: Grand Café, brasserie, restaurant, hotel tot aan sterrenrestaurant. Daarnaast bedienen zij ook de zakelijke markt in de vorm van relatiegeschenken. Sinds de opmars van Covid-19 is de markt soms helemaal stil komen te liggen. Dat vraagt om een creatieve activiteit! Daarom heeft W3 Wijnen nieuwe initiatieven gestart, zoals de Wijn-Test-Straat in december. 

Heeft u ook zo’n zin om op smakelijke ontdekkingstocht te gaan? Maak dan nu kennis met de gastronomische wijnen via www.jijbentgoudwaard.nl in deze uitzonderlijke tijd! www.w3wijnen.nl 

,,Kevin, van harte gefeliciteerd met het winnen van de 1e prijs. Namens team W3 Wijnen: Proost!”  

advertentie
advertentie