Kom verschillende wijnen proeven in de teststraat
Kom verschillende wijnen proeven in de teststraat Thomas B. via Pixabay

De Wijnteststraat op de Peppelkade gaat toch wél door

21 november 2020 om 12:15 Zakelijk

HOUTEN Eerder deze week berichtten we over een Wijnteststraat op de Peppelkade, een initiatief van twee ondernemers. Later kwam het nieuws dat de Wijnteststraat niet door kon gaan. Nu kunnen we melden dat de Wijnteststraat wél doorgaat. Niet dit weekend al, maar vanaf volgende week. 

De tijd waarin we samenleven vraagt ons veel aanpassingen en geduld, weinig vertier en beperkt samen zijn. Met de feestmaand december voor de deur en de onzekerheid of we wel of niet met de hele familie en/of vriendenclub bij elkaar kunnen komen is dat een somber vooruitzicht. Daar bedachten initiatiefnemers W3 Wijnen & Vernooy Catering iets op! ,,Laten we vooral kijken wat wel kan, nu de horeca en de evenementenbranche gesloten is. Alles coronaproof en gewoon wel heel leuk!”

Vernooy Catering is een allround cateraar voor zowel zakelijke als particulieren feesten, partijen en bijeenkomsten. Altijd met zorg en aandacht lekker en goed eten & drinken. Gevestigd in Wijk bij Duurstede en Houten.
Normaliter levert W3 Wijnen exclusief aan de horeca en de zakelijke markt. Bezorgd haar wijnen door heel Nederland, kantoorhoudend in Nieuwegein. Sinds de opmars van Covid-19 is de markt voor beide organisaties erg onder druk komen te staan en is de dagelijks operatie soms helemaal stil komen te liggen. Dat vraagt om een creatieve activiteit!

DE WIJNTESTSTRAAT Kom met de auto naar De Peppelkade 3 in Houten -blijf vooral lekker zitten- rijdt via de aangegeven route door de Wijnteststraat, langs de open wijnen, proef bubbels, wit, rosé of rood naar keuze, selecteer, pin en rijdt door tot het bord “Hier inladen a.u.b.”. Met alle plezier zetten zij jouw kofferbak vol met de door jou gekozen gastronomische wijnen voor thuis! Voor de wijnen geldt: elke week is een andere selectie mogelijk! 

Voor de wijnliefhebber een smaakvol uitje. Al is dit ook een leuke activiteit voor kinderen met de toffe limonadeproeverij! De kinderen hebben de mogelijkheid om een drietal huisgemaakte limonades te proeven. Het feest wordt compleet met een gezelliguziekje en een lekkere snack. 

De Wijnteststraat staat er: vrijdag 27 & zaterdag 28 november I vrijdag 11 & zaterdag 12 december | vrijdag 18 & zaterdag 19 december.
Tijdsblokken: 11:00-12:30 uur | 13:00-14:30 uur | 15:00-16:30 uur.

Plaats: Vernooy Catering, Peppelkade 3, Houten. 

advertentie
advertentie