Kirsten van Tijen treedt op in Theater Aan de Slinger
Kirsten van Tijen treedt op in Theater Aan de Slinger Photographer: Casper Koster

Start verkoop theaterprogrammering Aan de Slinger

9 december 2020 om 15:32 Overig

HOUTEN Het is december en Aan de Slinger kijkt terug op het jaar 2020 dat zeer bijzonder is verlopen. Van niks-aan-de-hand begin 2020 naar helemaal dicht. Van 108 bezoekers op 1,5-meter naar maximaal 30 bezoekers. Van afgelaste festivals zoals Loeren bij de Boeren en Gluren bij de Buren langs weer helemaal dicht. En terug naar ‘max 30’ nu. ,,Voor dit aantal bezoekers een activiteit aanbieden is absoluut geen verdienmodel, maar we vinden het belangrijk om voor de inwoners van Houten ons theater als ontmoetingsplaats zo veel mogelijk open te houden. En het broodnodige ‘uitje’ in deze tijden te bieden.” 

2021 staat op de drempel. ,,Net na de zomer durfden wij de kaartverkoop te starten tot en met december, een beslissing die toen een logische was. Maar al snel verdween de zekerheid. We hebben moeten verplaatsen, afgelasten en loten. Het heeft ons doen besluiten de kaartverkoop voor de tweede helft van het seizoen in nog kortere perioden op te delen. Op die manier hopen we meer zekerheid te bieden aan onze bezoekers en aan de artiest(en).”

PROGRAMMERING De programmering voor de komende maanden zal op de website in te zien zijn. Ook van de maanden die nog komen en die nog niet in de verkoop zijn. Gezien alle ‘bewegingen’ in het theaterveld, is het goed mogelijk dat er in de maanden die komen extra programmering bijgeboekt wordt of voorstellingen uitvallen. Goed om www.aandeslinger.nl, nieuwsbrief en social media kanalen in de gaten te houden dus!

KAARTVERKOOP Voor de tweede helft van het seizoen gaat men verkopen per maand. Halverwege de maand start de verkoop voor de maand erop. Op deze manier kijkt men maximaal 6 weken vooruit. Voor januari start de verkoop op maandag 14 december om 13.00 uur.  Er worden zoveel tickets verkocht als het te verwachten aantal toegestane bezoekers. Wanneer maatregelen versoepelen, gaat men de capaciteit verhogen. U wordt op de hoogte gehouden via de website, nieuwsbrief en social media.

De kaartverkoop vindt plaats via de website. Ook is telefonisch bestellen mogelijk. Er zijn geen bestelformulieren en de theaterkassa is (zowel bij de start van de verkoop als voorafgaand aan de (film)voorstellingen) gesloten. Bij verkooppunten vindt geen verkoop plaats, dit omdat zij anoniem verkopen, wat momenteel niet is toegestaan. Meer informatie staat op: www.aandeslinger.nl 

WIN GRATIS KAARTEN ‘t Groentje geeft twee vrijkaarten weg voor de film ‘Hope’ op dinsdag 15 december om 20.30 uur in de Kleine Zaal. Wilt u hier graag naar toe, mail dan voor donderdag 15 december 11 uur onder vermelding van ‘Hope’ naar houtensnieuws@bdu.nl . Uit de inzenders trekken we een winnaar.

advertentie
advertentie