Subtropique
Subtropique Thijs Maas

Finale Februari Filmaand: Oscarmaand!

19 februari 2020 om 06:51 Overig

HOUTEN Tijdens Februari Filmmaand – Oscarmaand hebben in Aan de Slinger al veel kanshebbers én kanspakkers van de Oscars gedraaid. We gaan richting het staartje van de maand met nog diverse filmhits in petto. Zo draait op vrijdag 21 en zaterdag 22 feb de charmante en nostalgische Franse film 'La Belle Époque'. De 60-jarige Victor (Daniel Auteuil) krijgt de kans om de meest memorabele week uit zijn leven te herbeleven. Hij kiest voor de week waarin hij zijn grote liefde ontmoette, veertig jaar eerder... "Daniel Auteuil en Fanny Ardant hebben zichtbaar plezier in hun rollen." (Trouw 4*). Op 27 en 28 februari draait het meeslepende oorlogsdrama '1917'. Op het hoogtepunt van de Eerste Wereldoorlog moeten twee jonge Britse soldaten vijandelijk terrein doorkruisen en een boodschap afleveren waarmee ze 1600 soldaten kunnen redden. Winnaar van de Golden Globes voor Beste drama en Beste regisseur (Sam Mendes) en de Oscars voor Beste visual effects en Beste cinematografie. Ook binnenkort: 'Oma en Chris & de rode auto' (do 20 feb), 'Cats' (25 feb), 'Kabul, City in the Wind' (29 feb) en 'Amazing Grace' (1 mrt). 'Zusje lief' (22 feb) is uitverkocht. Zie www.aandeslinger.nl

VOORJAARSVAKANTIE: NAAR HET THEATER Weer of geen weer, in de voorjaarsvakantie is het heerlijk toeven bij de voorstellingen en films in de Lente-Uitjes! Het festival voor Houtenaren van 2 tot 102 vindt plaats van dinsdag 25 t/m vrijdag 28 februari. Met de grappige animatiefilm De Grote Boze Vos en andere verhalen (di 25 feb 10.00 uur), de schattige peutervoorstelling SPEELbos/Sanne Zweije - Tik Tak Slaap voor 2-5 jaar (wo 26 feb 11.00 & 15.00 uur), Meneer Monster/NORPA (bekend van de 'De Waanzinnige Boomhut') met 'Rovers' voor 4-8 jaar (do 27 feb 14.00 uur) en Slagwerk Den Haag met het interactieve 'Tuinieren met Slagwerk' voor 6-10 jaar (vr 28 feb 14.30 uur). Zie www.aandeslinger.nl

DE FRANSSE EIJKEL Zaterdag 29 februari wordt een surrealistische avond in het theater. Het duo Sanne Franssen en Christian van Eijkelenburg, samen DE FRANSSE EIJKEL, zijn jong, energiek, grappig, eigentijds en origineel. Hun tweede voorstelling SUBTROPIQUE speelt zich af in een subtropisch zwemparadijs. Vol onzekere paradijsvogels, tropisch opblaasfruit en nationalistische badmeesters. Celine Cairo en Het Groot Niet Te Vermijden zijn uitverkocht. Meer info en tickets: www.aandeslinger.nl


WINACTIE Maak kans op twee kaarten voor de voorstelling SUBTROPIQUE door het cabaretduo DE FRANSSE EIJKEL op zaterdag 29 februari 20.15 uur.Wit u hier graag naartoe? Mail dan voor woensdag 26 februari 12.00 uur onder vermelding van 'Tropique' naar houtensnieuws@bdu.nl Onder de inzenders verloten we twee kaarten. 































































Met vriendelijke groet,

Hanneke Hartman

































































Met vriendelijke groet,



Publiciteit & Marketing
Hanneke Hartman & Petra Wolf 
030 – 63 51 024

   




Aan de Slinger werkt aan verduurzaming. Print deze e-mail alleen als het noodzakelijk is. 
Indien deze e-mail verkeerd geadresseerd is, verzoeken wij u vriendelijk deze e-mail zo snel mogelijk retour te sturen en te verwijderen.
--------------------------------------------------------------------
De informatie in dit e-mail-bericht is uitsluitend bestemd voor de geadresseerde(n). Verstrekking aan en gebruik door anderen is niet toegestaan.
Door de elektronische verzending van het bericht kunnen er geen rechten worden ontleend aan de informatie.

Eventuele bijlagen die beveiligd zijn met wachtwoorden of anderszins versleuteld, zijn niet gecontroleerd op virussen. Het is verstandig dit alsnog te doen.

BDU aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor het ontstaan van enige vorm van schade door of ten gevolge van dit bericht..

advertentie
advertentie