Afbeelding
Esther Faas-Wijbrands

Activiteitenmarkt door De Zonnewijzer voor Oekraïne: opbrengst 1900 euro

22 april 2022 om 09:30 Onderwijs

HOUTEN Het nieuws uit de Oekraïne komt iedere dag ook weer binnen bij de leerlingen van De Zonnewijzer. Daarom wilden de kinderen van De Zonnewijzer iets betekenen voor de vluchtelingen uit de Oekraïne. Op woensdag 20 april werd er daarom vanuit de leerlingenraad een activiteitenmarkt georganiseerd voor alle leerlingen, ouders en andere familieleden en vrienden.

De kinderen uit de groepen 1,2 en 3 hadden van tevoren prachtige versieringen gemaakt voor het plein, terwijl de leerlingen uit de groepen 4 en 5 mooie aankondigingsposters hadden ontworpen.

MASSAGESTOEL ,,Alle leerlingen uit de groepen 6 tot en met 8 hebben zich vol enthousiasme ingezet om allerlei activiteiten te bedenken. Op het schoolplein konden er verschillende lekkere baksels gekocht worden, maar er kon bijvoorbeeld ook worden gekozen voor één van de volgende activiteiten: blikken gooien, haren laten vlechten, goocheltrucs bekijken, nagels laten lakken, bingo spelen, boogschieten. Er was zelfs een leerling die een massagestoel had meegenomen en echte massages uitvoerde”, vertelt Esther Faas van De Zonnewijzer.

Voor 14.00 uur stroomden er al groepen mensen het plein op. Bij de ingang waren er stempelkaarten te koop van € 2,50 of € 5,-. Onder het genot van het heerlijke weer kochten kinderen armbandjes van elkaar, luisterden ze naar prachtige vioolmuziek en konden heerlijke cupcakes, taart, pannenkoeken of wafels eten en limonade drinken. Het was een zeer geslaagde middag.

PRACHTIG BEDRAG Faas: ,,Met de verkoop van deze kaarten hebben de leerlingen van De Zonnewijzer een prachtig bedrag opgehaald van € 1900,- voor de Oekraïense vluchtelingen!:

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
advertentie
advertentie