,,Met veel zon, prachtige wolkenluchten, weinig wind en in de afgelopen dagen een temperatuur, waarbij het heerlijk is om buiten te zijn, is het prachtig op de fiets in de omgeving van Houten. Een mooi zomers landschap met maïsvelden, fruitboomgaarden en in de verte de watertoren van Werkhoven. Dit is het prachtige gebied op de grens van Houten, ’t Goy en Werkhoven. Ondanks de droogte, die wel goed zichtbaar is in de natuur, blijft het mooi”, mailt Arco Visser. Hij maakte deze mooie foto.
,,Met veel zon, prachtige wolkenluchten, weinig wind en in de afgelopen dagen een temperatuur, waarbij het heerlijk is om buiten te zijn, is het prachtig op de fiets in de omgeving van Houten. Een mooi zomers landschap met maïsvelden, fruitboomgaarden en in de verte de watertoren van Werkhoven. Dit is het prachtige gebied op de grens van Houten, ’t Goy en Werkhoven. Ondanks de droogte, die wel goed zichtbaar is in de natuur, blijft het mooi”, mailt Arco Visser. Hij maakte deze mooie foto. Arco Visser
fotoalbum

Warmte en droogte in Houten

Natuur en milieu

HOUTEN Het is een warme zomer. Het is ook een droge zomer. Het water in de Lek staat historisch laag. Alles bij elkaar zijn het weer bijzondere omstandigheden om mooie plaatjes te maken. 

Op onze website verzamelen we foto’s van de warmte en de droogte in een speciaal fotoalbum. Heb je ook een mooie foto gemaakt in Houten of omgeving? Mail hem naar houtensnieuws@bdu.nl , dan krijgt hij een plekje in ons album. 

Zonsopkomst aan de Lek
Het water in de Imkersplas staat laag
Water in de Lek staat laag
Zonsopkomst aan de Lek
De Lek bij Honswijk.
Zonsopkomst aan de Lek.
Zonsopkomst aan de Lek
Zweefvlieg
Honingstrijd op passiebloem
Afbeelding
De walnoten vallen vroeg uit de boom
Lepelaars bij de Lek
Lepelaars bij de Lek
Lepelaars bij de Lek
Het gras is bruin
Zonsopkomst in Houten
Bramen in overvloed in de Lobben. Ondanks de droogte zijn het er veel!
advertentie
advertentie