Er wordt genot rond Kasteel Schonauwen
Er wordt genot rond Kasteel Schonauwen Archief BDU Media

Knotten op kasteel Schonauwen

8 februari 2020 om 07:53 Natuur en milieu

HOUTEN Op zaterdag 15 februari wordt door de knotgroep van de Milieuwerkgroep Houten geknot op en rond het kasteel Schonauwen, Granietsteen 50, Houten. Er zijn op het kasteelterrein een 14-tal grote wilgen te knotten; de meeste hangen flink over de gracht. Ook de wilgen die in 2011 zijn gepoot worden weer geknot. Er kan geen hout worden meegenomen. Vrijwilligers kunnen zich zaterdag vanaf  09.30 uur melden.

De toegang naar het kasteel is de oprijlaan vanaf de Granietsteen. De locatie wordt met borden vanaf de Rondweg aangegeven. De knotgroep zorgt voor koffie, soep en frisdrank. Gereedschap, handschoenen en helmen zijn aanwezig, maar u kunt ook eigen materiaal meenemen. Draag stevige schoenen of laarzen met een goed profiel en stevige (regen)-kleding.

Voor meer informatie: coördinator knotgroep Houten, Jaap ten Boer, 06-10.715.867, email: j.tenboer@kpnmail.nl

Route: Per fiets: wijk 'De Steen' in Houten-zuid, ingang vanaf fietspad Granietsteen.

auto:  rondweg Houten-zuid, afslag 'De Steen', bij inrijden van de wijk op de T-kruising rechts, daarna eerste weg links, straatje volgen tot het eindigt op het fietspad (auto's te gast), op het fietspad links, bij de grote boomgroep is de inrit tussen twee gemetselde hekposten; er staan route- en P-borden.

advertentie
advertentie