Afbeelding

Bijeenkomst voor ouders over werk- en dagbesteding

9 september 2022 om 15:00 Maatschappelijk

HOUTEN Op 20 september organiseren Belangenvereniging Sien en Steunpunt Mantelzorg Houten van ‘van Houten&co’ een bijeenkomst voor ouders over werk- en dagbesteding. Iedereen is van harte welkom.

Als je kind met een beperking meerderjarig wordt, moet er veel geregeld worden. Je gaat ook nadenken over werk en dagbesteding. Welke mogelijkheden zijn er voor jouw kind? Wanneer valt iemand onder de Wajong en wanneer onder de Participatiewet. Wanneer moet je contact opnemen met het UWV? Welke mogelijkheden zijn er in Houten? Deze vragen komen aan de orde.

Tijdens deze informatieavond wordt uitgelegd hoe de wetgeving in elkaar zit. Vanuit verschillende (zorg) organisaties, zoals het Sociaal Team, Reinaerde en Philadelphia, wordt verteld welke mogelijkheden er voor werk- en dagbesteding er zijn in Houten. Er is ook alle ruimte voor persoonlijke vragen.

De bijeenkomst wordt gehouden op dinsdagavond 20 september van 19.30 tot 21.00 uur in Huis van Houten (boven de bibliotheek aan het Onderdoor).

Wie deze avond wil bijwonen kan zich aanmelden bij Jolanda den Hartog van Belangenvereniging Sien door een e-mail te sturen naar jolanda@sien.nl.

advertentie
advertentie