Afbeelding
WIL

Cliëntenraad Werk en Inkomen Lekstroom zoekt nieuwe leden vanuit Houten

11 maart 2022 om 07:38 Maatschappelijk

HOUTEN De cliëntenraad WIL is hard op zoek naar nieuwe leden vanuit de gemeenten Houten, Lopik en Nieuwegein. Mede dankzij hen kunnen wij ons werk voor onze klanten en overige mensen me

Zet u zich graag in voor uw medemens? En bent u beschikbaar voor betekenisvol vrijwilligerswerk? Solliciteer dan als lid van de Cliëntenraad WIL.

Wat gaat u doen?

Als lid van de Cliëntenraad komt u op voor de belangen van klanten van WIL. U heeft geregeld overleg met de andere leden en met het bestuur (2x per maand overleg). Daar komt het nodige leeswerk bij kijken. U weet wat er speelt onder de klanten van WIL.

Wat vragen wij?

U woont in één van de Wil-gemeenten. Enige kennis en/of ervaring met de Participatiewet en actuele ontwikkelingen is belangrijk. Communiceren gaat u goed af. Teamwerk past bij u. Bovendien kunt u over de grenzen van uw eigen belangen of gemeente heen kijken en houdt u van uitdagingen.

Als lid van de cliëntenraad valt er veel te leren. U kunt zich ontwikkelen binnen het sociale domein. Ook biedt deze functie u de kans om uw netwerk uit te breiden. U neemt daarnaast zitting in de plaatselijke adviesraad. Via cursussen kunt u uw kennis verrijken. Er is een onkostenvergoeding.

Heeft u interesse in deze uitdagende vrijwilligersfunctie? Of kent u iemand anders die geschikt zou zijn? Meer informatie vindt u op wil-lekstroom.nl/cliëntenraad.

advertentie
advertentie