Verrast met een Valentijstaart
Verrast met een Valentijstaart CDA Houten

Vrijwilligers verrast met CDA- Valentijnstaart

17 februari 2020 om 15:12 Maatschappelijk

HOUTEN Ook dit jaar zijn weer een aantal vrijwilligers door CDA-fractieleden en bestuursleden verrast met een Valentijnstaart. Er waren zo'n 40 aanmeldingen waaruit het moeilijk kiezen was. Verrast werd de onderhoudsploeg van Fort Honswijk vanwege het vele werk dat ze wekelijks verzetten. Ook de onderhoudsploeg van de Tennisvereniging Atalanta werd tijdens een koffiepauze verrast met een taart, evenals de medewerkers en inpakkers van de Voedselbank.

Daarnaast Bep de Bruijn uit 't Goy en Francien Pouw uit Tull en 't Waal die allebei al meer dan 35 jaar actief zijn voor de dit jaar jubilerende Zonnebloem en Elly en Anne Hollander die wekelijks op vrijdagmiddag het breicafé organiseren in ontmoetingspunt Brassica.

Ook waren er weer veel voordrachten voor vrijwilligers in de sport. Henk van Garderen, voorzitter van de VV 't Goy en daarnaast actief in klankbordgroep Mooi 't Goy, Joyce Fransen, kartrekker van de mini's van de VV Houten en Wim van Dongen, allesdoener bij de volleybalvereniging Taurus, Jos van de Ven en Adri Peek, al jarenlang als voorzitter en penningmeester kartrekker van de tennisvereniging SET, werden daarom eveneens met een taart verrast.

Ook Isaac Lakerveld uit Schalkwijk als maatschappelijk betrokken ondernemer kreeg een taart. Daarnaast Riet Adriaanse en Erna van der Lit, omdat ze mantelzorger waren of zijn en die veel voor ouderen doen of anderen die dat nodig hebben. Ook Hennie Winters en Yvonne Koning als coördinatoren van de Schuldhulpmaatjes en Aleid Groothoff als drijvende kracht van het Doorgeefluik in Houten en die zich al jarenlang onbaatzuchtig inzet voor diegenen die het nodig hebben, werden in het zonnetje gezet.

De vrijwilligers van de Voedselbank
advertentie
advertentie