Naast de verzorging staat vooral ook de aandacht voor de bewoner centraal.
Naast de verzorging staat vooral ook de aandacht voor de bewoner centraal. Christie de Vrij

Beautydag bij Loericker Stee

4 maart 2024 om 15:06 Maatschappelijk

HOUTEN Ook als je in een wooncentrum woont, wil je er verzorgd uitzien. Niet iedereen is in staat om zijn nagels te verzorgen en hoe fijn is het dan als dat voor je gedaan wordt. Daarom verzorgt de Loericker Stee op regelmatige basis een beautymiddag voor haar bewoners. 

Woensdag 28 februari mochten zes vriendinnen meehelpen om de nagels van de dames en de heren te verzorgen. Deze groep was verenigd door Christie de Vrij, coördinator van Stichting Present Houten.

LEVENSVERHALEN

Naast de verzorging staat vooral ook de aandacht voor de bewoner centraal. En dat had wat tijd nodig, van beide kanten is het een beetje onwennig om een onbekende persoon te gaan verzorgen. Juist omdat er nu wat meer tijd was, kwamen er mooie verhalen op gang. Er werden prachtige levensverhalen gedeeld, van emigreren naar Canada op jonge leeftijd tot een recente reis naar Gran Canaria. Maar we hoorden ook van wennen, jaren alleen zijn en de gebreken van het ouder worden.

Het was een fijne middag voor zowel de bewoners als voor de groep dames. Er zijn er twee zo enthousiast dat ze zich aan hebben gemeld als flexvrijwilliger bij Present Houten. Er zijn genoeg projecten te doen in Houten. Voor meer informatie: www.presenthouten.nl.

advertentie
advertentie