Afbeelding
Stichting JAM

Halve finale Ouderen Songfestival 30e editie in Aan de Slinger Houten

25 oktober 2021 om 11:55 Kunst

HOUTEN Het Ouderen Songfestival, hét songfestival voor zangliefhebbers van 55 en ouder, bestaat 30 jaar! Ooit klein begonnen in Amsterdam, maar al snel uitgegroeid tot een landelijk festival met voorrondes verspreid door het land, halve finales in Houten en Heerenveen en de Grande Finale in het DeLaMar Theater.

Traditiegetrouw vindt één van de halve finales plaats in Aan de Slinger. Een fijn theater voor zowel publiek als kandidaten. Goed bereikbaar, gelegen midden in het Houtense stadscentrum en toegankelijk voor iedereen. Toeschouwers voelen zich welkom in de roodpluchen zaal, kandidaten voelen zich thuis op het ruime, maar intieme podium.

Samen met het Ouderen Songfestival Combo onder leiding van artistiek leider en pianist Kees van Zantwijk brengen de halve finalisten in aanwezigheid van de vakjury een middagvullend programma vol muzikale variatie. Maximaal negen door naar de Grande Finale in het Amsterdamse DeLaMar Theater op zondagmiddag 12 december a.s. De overige acht/negen voort uit de halve finale op 7 november in Posthuis Theater Heerenveen. Spannend!

In de week van 25 oktober staan hier de namen van alle halve finalisten van de 30e editie.
Zondag 31 oktober 2021,  Aan de Slinger, aanvang 14.00 uur. Toegang € 13,50 (incl pauzedrankje).  Kaartverkoop via aandeslinger.nl 

Afbeelding
advertentie
advertentie