Halve finale Ouderen Songfestival in Houten

Lokaal nieuws

HOUTEN Het Ouderen Songfestival 2018 is op 2 september van start gegaan met de eerste voorronde in het Leo Polakhuis te Amsterdam. De laatste vindt plaats in het Rietveld Theater te Delft op 25 oktober. Hierna volgen twee halve finales: zondagmiddag 4 november in Aan de Slinger te Houten en zondagmiddag 11 november in Posthuis Theater te Heerenveen. De afsluitende Grande Finale vindt plaats in het fameuze DeLaMar Theater te Amsterdam op zaterdagmiddag 8 december 2018.

Iedere zangliefhebber van 55 of ouder kan en mag meedoen. Deelname is gratis. Ieder repertoire is toegestaan. Er wordt live gezongen. De begeleiding in de voorrondes gebeurt door artistiek leider en pianist Kees van Zantwijk; tijdens de halve finales door het OSF-combo; tijdens de Grande Finale door het OSF-orkest, beide onder leiding van Van Zantwijk.

Inschrijven is mogelijk zolang er voorrondes en beschikbare plaatsen zijn. Alle voorrondes zijn publiekelijke en gratis toegankelijk.

Toegangskaarten voor de halve finales kosten € 10,00, toegangsprijs voor de Grande Finale begint vanaf € 17,50. www.ouderensongfestival.nl , 020-6220183 , ouderensong@gmail.com

Kandidaten voorronde Ouderen Songfestival 2018 De Roode Bioscoop
Viviane Dumollard door naar de halve finale Ouderen Songfestival 2018
Kees van Zantwijk pianist en artisitek leider Ouderen Songfestival 2018
advertentie