Loop mee met de virtual Run
Loop mee met de virtual Run www.pixabay.com

Virtual HOUTEN CITY RUN 2020

28 mei 2020 om 07:15 Atletiek

HOUTEN Loop de Houten City Run op je eigen parcours binnen de gemeentegrenzen van Houten op 12, 13 of 14 juni 2020. Als beloning ontvang je een supermooie medaille!

Als je het leuk vindt kan je lopen met een HCR startnummer. Zo kunnen voorbijgangers en andere deelnemers zien dat je meedoet met de HCR en je aanmoedigen onderweg!
Print je startnummer uit via https://www.loopsportcentrumhouten.nl/houtencityrun2020 .
Om je een beetje te helpen is er voor de 4 afstanden een startnummer ontworpen, dat je kunt downloaden en printen.

Met een Virtual Run is het mogelijk om je te houden aan de (nu geldende) landelijke COVID-19 richtlijnen.
1. Er is géén start-/finish locatie. Er is géén sprake van een centrale plek waar je je moet melden.
2. Inschrijven doe je online via Inschrijven Houten City Run.
Kosten voor deelname zijn €12,95.
4. Er is géén gelijktijdig startschot. Er is een keuze uit drie dagen waarop je kunt deelnemen aan de run. Alle gelopen afstanden op vrijdag 12 juni, zaterdag 13 juni, of zondag 14 juni tellen mee.
5. Er is géén verplicht parcours waar je moet lopen. Deelnemers mogen zelf een route bepalen. Om er een échte Houtense loop van te maken vindt de organisatie het een leuke 'verplichting' dat jouw route wel volledig binnen de gemeentegrenzen van Houten wordt afgelegd!
6. Samen lopen met iemand is leuk en gezellig maar houd minstens 1,5 meter afstand van elkaar en anderen die je onderweg tegen komt.

Tip: heb je een leuk parcours? Deel 'm op Facebook, zodat anderen op een ander moment ook jouw route kunnen lopen.

7. Wat moet je doen om je medaille te claimen? Like de organisatie op Facebook en/of Instagram en post jouw gelopen HCR daar ook. Zorg dat de datum, de gelopen afstand en de gelopen route te zien is. Gebruik bijv. een screenshot van je running app. Je mag ook op een andere wijze een berichtje sturen. De medailles worden vóór 30 juni afgeleverd op het door jou opgegeven adres.
De organisatie Houten City Run is in handen van Lisette van Kesteren en Fred van Mook van Loopsportcentrum Houten. www.loopsportcentrumhouten.nl

advertentie
advertentie