Mirjam Kemp, Karolina van Schrojenstein Lantman-Orlinska en Maria Arias
Mirjam Kemp, Karolina van Schrojenstein Lantman-Orlinska en Maria Arias Stichting KunstGein

Expositie: Verrassend Goed

31 mei 2020 om 19:36 Kunst

NIEUWEGEIN Drie kunstenaars, Maria Arias – schilderijen, fotograaf Karolina van Schrojenstein Lantman-Orlinska en keramiste Mirjam Kemp verrassen met hun fraaie kunstwerken. Er is volop moois te zien, veel keramiek en uiteraard weer prachtige schilderijen en foto’s aan de wanden.

Maria Arias (1979) is een Venezolaans-Franse kunstenares die haar tweede thuis in Houten in Nederland gevonden heeft. Ze exposeert haar schilderijen in Nieuwegein. Haar realistische schilderijen zijn zeer herkenbaar door haar persoonlijke expressieve handschrift. Vaak geschilderd in zinderende kleuren waarin het dierenrijk centraal staat. Maar ook het portretteren van de mens heeft zij zich eigen gemaakt. Naast haar drukke baan als proces engineer, heeft zij diverse schilder -en tekenlessen en cursussen gevolgd. Ze werkt met acrylverf, inkt, olieverf, pastel, krijt, aquarel, potlood en geniet van de vrijheid om verschillende technieken en materialen op het schilderdoek te gebruiken.

10% van de opbrengst verkoop gaat naar goede doelen voor dieren.

Podium is open op woe-, do-, vrij-, za. 12.00-16.00. Eén van de kunstenaars is altijd aanwezig. U vindt Podium in het atrium (begane grond) van Stadshuis Nieuwegein. 

advertentie
advertentie