Paleis op de Dam
Paleis op de Dam Mariëlla Lokenberg

Rondleiding Paleis op de Dam

27 februari 2020 om 15:25 Kunst

HOUTEN Het Paleis op De Dam, dat zou ik nog weleens graag van binnen willen zien. Heeft u dit ook wel eens gedacht toen u een bezoek bracht aan het centrum van Amsterdam? Of als u de koninklijke familie op het balkon zag staan? Het kan nu!

Kunstflitsen heeft een interessante rondleiding met bijzondere verhalen en anekdotes voor u samengesteld. Onder leiding van de docente loopt u door de prachtige stijlkamers. U komt te weten wie de martelkamers veranderde in wijnkelders. Waarom het paleis in de zeventiende eeuw bekend stond als het achtste wereldwonder, terwijl andere Europese paleizen toch veel groter waren. Er wordt uitleg gegeven over de betekenis van de vele beelden in en op het paleis. En tenslotte brengt u een bezoek aan de beroemde en mysterieuze 'vierschaar'.

Datum: Dinsdag 24 maart of woensdag 1 april. Tijd: 10.30 u. Duur rondleiding: ca. 5 kwartier. Prijs rondleiding: 12,50 pp. (excl. entreebewijs museum)

Interesse? Geef u op via: mlokenberg@outlook.com of bel voor informatie: 06 - 207 19 119. Aantal deelnemers: min. 6 – max. 15 personen. De deelnemers krijgen t.z.t. aanvullende informatie.

Paleis op de Dam
Het Paleis op de Dam
Paleis op de Dam
Paleis op de Dam
advertentie
advertentie