De film Riders of Justice draait 10 en 12 december in Aan de Slinger
De film Riders of Justice draait 10 en 12 december in Aan de Slinger Henrik Ohsten

Coronaproof overdag films kijken in Aan de Slinger

Film

HOUTEN Tijdens de lockdown tot en met zaterdag 18 december sluit Aan de Slinger dagelijks om 17.00 uur de deuren. Overdag zijn bezoekers welkom om te komen flexwerken en om films of voorstellingen te bezoeken. De komende twee weken draait Aan de Slinger op vrijdag-, zaterdag- en zondagmiddag om 14.30 uur films. 

In de Theaterzaal zijn twee middagconcerten te zien. Uiteraard coronaproof: in de Theaterzaal en Kleine Zaal wordt eenn derde van stoelen verkocht om de anderhalve-meter-afstand te garanderen, elke bezoeker moet een coronatoegangsbewijs plus ID-kaart tonen en een mondkapje dragen. 

RIDERS OF JUSTICE Vrijdag 10 en zondag 12 december om 14.30 uur draait de Deense zwarte komedie Riders of Justice, van de Oscarwinnaar Anders Thomas Jensen. De film vertelt het verhaal van beroepsmilitair Markus (Mads Mikkelsen) die voor zijn dochter Mathilde moet zorgen wanneer zijn vrouw om het leven is gekomen tijdens een tragisch treinongeluk. Met hulp van een data-analyst, zijn excentrieke collega en zonderlinge maat gaat hij op onderzoek uit. 

GUSTAVE EIFFEL Op zaterdag 11 december om 14.30 uur is de film Anne+ te zien. Een vervolg op de succesvolle tv-serie Anne+. De coming-of-age film schept een herkenbaar beeld van het leven van een twintiger anno 2021. Het historische drama Eiffel vertelt het romantische en waargebeurde verhaal over de ingenieur Gustave Eiffel en zijn grote liefde. Woensdag 15 december om 10.30 uur en zondag 19 december om 14.30 uur te zien. 

HAND OF GOD De Nederlandse speelfilm Drijfzand draait vrijdag 17 december om 14.30 uur. Een verhaal van een intrigerende moeder-dochterrelatie en de keuze tussen loyaliteit, gezondheid en liefde. Met Hanna van Vliet en Elsie de Brauw. Op zaterdag 18 december om 14.30 uur draait de Italiaanse dramafilm The Hand of God van de Academy Award-winnaar Paolo Sorrentino, bekend van o.a. La Grande Bellezza, The Great Beauty en The Young Pope.. Tickets en meer info: www.aandeslinger.nl

EDISON AWARD De Houtense gitarist, componist en Edison Award winnaar Marc van Vugt speelt zaterdag 11 december om 15.00 uur samen met de internationaal bekende saxofonist Yuri Honing en indrukwekkende jazz zangeres Ineke Vandoorn. Verder in Aan de Slinger: Winterconcert van het Symfonisch Blazers Ensemble Houten (SBE) zo 12 dec om 14.00 uur. Tickets en meer info: www.aandeslinger.nl

WIN GRATIS KAARTEN ’t Groentje geeft twee vrijkaarten weg voor de film Riders of Justice op zo 12 dec om 14.30 uur. Wil je hier graag naar toe, mail dan voor vrijdag 10 december 15.00 uur onder vermelding van ‘Riders’ naar houtensnieuws@bdu.nl Uit de inzenders trekken we een winnaar.

advertentie
advertentie