Afbeelding
Archief BDU Media/Annette Stolk-de Vries

Aangescherpte coronamaatregelen voor Aan de Slinger

Corona Corona in de Kromme Rijnstreek

HOUTEN Tijdens de persconferentie van vrijdag 26 november is aangekondigd dat onder andere theaters dagelijks vanaf 17.00 uur hun deuren moeten sluiten. Programmering overdag is wel toegestaan met de anderhalve-meter-setting. Het dragen van een mondkapje in Aan de Slinger is ook verplicht. Deze maatregelen gaan in van zondag 28 november t/m zaterdag 18 december. Bezoekers met tickets in deze periode ontvangen per mail bericht met meer informatie over de ticketafhandeling. 

,,Het is een grote teleurstelling, maar we snappen het en kunnen er alleen maar in berusten. Aan de Slinger gaat niet bij de pakken neerzitten en probeert er het beste van te maken. We willen heel graag programmering overdag gaan aanbieden. Uiteraard zo veilig mogelijk met anderhalve-meter-setting en mondkapjesplicht. Via onze mails en website houden onze bezoekers hiervan op de hoogte.”

PROGRAMMA ,,Van datum 28 nov t/m 18 dec hadden we een groot aantal films, voorstellingen en activiteiten in onze programmering staan. Per event laten we bezoekers met kaarten per e-mail weten wat de gevolgen zijn: verplaatsen of definitief afgelasten. En wat dit betekent voor de ticketafhandeling. We zullen deze informatie ook kort op de website plaatsen bij elk event. Gezien het grote aantal afgelastingen, kunnen we dit niet in één keer verwerken en worden de nieuwsbrieven verstuurd met enige spreiding de komende dagen. Op onze website staat een overzicht van de programmering t/m 18 december.”

TOT SLOT ,,We brengen in goede tijden met alle plezier een prachtige culturele programmering. Waarmee we hopen onze bezoekers een heerlijke afwisseling in het dagelijks leven te geven. Nu zijn onze gedachten bij de medewerkers in de zorg en alle ondernemers bij wie het water aan de lippen staat. We hopen dat zij deze periode doorstaan.”, aldus het team van Aan de Slinger. 

advertentie