Bezoekers genietend van hun drankjes bij een van de kramen
Bezoekers genietend van hun drankjes bij een van de kramen Irene van Valen

Bon Appettito Houten als vanouds op het Manifestatieterrein

Evenementen

HOUTEN Van 24 tot en met 26 juni vindt foodfestival Bon Appetito plaats. Foodtrucks, marktkramen, vier muziektenten die afwisselend spelen en een zweefmolen vullen het veld. Na twee aangepaste festivals, vind het nu weer plaats op het Manifestatieterrein in het Imkerspark. 

Burgemeester Isabella was aanwezig: ,,Dit is het enige evenement dat tijdens de coronacrisis doorging. Toen lag het rondom de Imkersplas, nu op de plek waar het hoort.” Organisator Karen Jansen was vrijdagavond vooral opgelucht dat het voorspelde slechte weer uitbleef en genoot van de opkomst: ,,Op zaterdag verwachten we de meeste bezoekers en tellen gedurende het hele weekend 16.000 bezoekers. 

De vier muziektenten zijn dit jaar bijzonder. Afwisselend klinken een DJ, een live band, gouwe ouwes en een silent disco over het terrein.” Medebeheerder van de zweefmolen, Tineke Haller, verheugde zicht op het weekend en zei: ,,Mijn partner Arnold is hier vaker bij geweest, ik nu voor het eerst. Laat de gezelligheid en de mensen maar komen.” 

Het festival is zaterdag van 14.00 tot 24.00 uur en zondag van 12.00 tot 20.00 uur te bezoeken.

Bezoekers bekijken wat de foodtrucks bieden
Er was voor ieder wat wils
Alles werd omlijst met muziek
advertentie
advertentie