logo
logo Karen Jansen

Food & festival BonAppetito naar 10-11-12 september

8 juni 2021 om 13:26 Lokaal Deel je nieuws

Food & Festival BonAppetito wordt gehouden in het weekend van 10, 11 en 12 september. Het driedaagse eetfestijn stond in eerste instantie voor half juni op de agenda, maar gezien de huidige ontwikkelingen is dit net te vroeg. In het tweede weekend van september vullen achttien foodtrucks, drie barren en diverse marktkramen weer het Imkerspark in Houten.

De organisatie is momenteel druk met het vastleggen van de achttien foodtrucks. Het aanbod wordt gevarieerd, bijzonder en lekker. Met foodtrucks die al jaren het Imkerspark bekleden en met nieuwe trucks met flammkuchen, quesadilla’s of vegan hotdogs. Artostiek verkoopt naast tosti’s en panini’s ook kunst. Een bezoekje waard!

We zoeken dit jaar weer de ruimte en kiezen voor dezelfde locatie als vorig jaar. Het manifestatieterrein en de plas aansluitend op het grasveld. Zo ontstaat er weer een mooie wandelroute met voldoende ruimte voor mensen die dat prettig vinden. Het terrein wordt opgeleukt met marktkramen en activiteiten. Natuurlijk met de RIVM-maatregelen in ogenschouw.

Het food & festival gaat op vrijdag 10 september open om 17.00 uur en sluit om 24.00 uur Op zaterdag bent u vanaf 14.00 uur welkom (tot 24.00) en op zondag vanaf 12.00 uur. Dan sluiten we om 20.00 uur. Alle overige informatie kunt u op de www.BonAppetitoHouten.nl vinden, of op de Facebookpagina #BonApetitoNL.

sfeer 2020
advertentie
advertentie