Berry Volger, Andy Rumuller en Pim van Valkengoed zijn de mannen achter het Pokémon event.
Berry Volger, Andy Rumuller en Pim van Valkengoed zijn de mannen achter het Pokémon event. Richard Thoolen

Dit is wanneer het grootste Pokémon event van de Benelux plaatsvindt in Expo Houten

13 februari 2024 om 11:04 Evenementen

HOUTEN Op zaterdag 17 en zondag 18 februari vindt er in de Expo Houten het grootste Pokémon event van de Benelux plaats. Dit is de vierde keer dat dit event georganiseerd wordt. De organisatie gaat er een bijzonder evenement van maken.

Het kopen, verkopen en ruilen van Pokémon kaarten is inmiddels een wereldwijde handel geworden en is een bezigheid waar naar schatting alleen al in Nederland meer dan 10.000 mensen, jong en oud, plezier aan beleven. Pokémon is groeiende in populariteit en ziet steeds meer bezoekers in hun winkel en de events. 

De organisatie van het Pokémon event is in handen van Berry Volger en Pim van Valkengoed. Beide heren hebben Pokémon in hun hart gesloten en zien het als hun taak om Pokémon liefhebbers te faciliteren bij hun hobby of ondernemerschap. Volger: ,,Februari 2023 hielden we ons eerste event in Expo Houten. We hadden toen nog nul ervaring, maar de medewerkers van de Expo hielpen ons erg goed. We hadden toen voor één dag één hal gehuurd en gingen uit van maximaal 500 bezoekers. Dat bleken er in de praktijk 1200 te worden, waarbij we kinderen onder de 8 jaar die gratis toegang hebben niet eens meegeteld hebben. Inmiddels duurt het event 2 dagen en huren we 2 hallen af. We hebben meer dan 150 standhouders en verwachten meer dan 3.000 bezoekers.”

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie