Theo en Regina zetten hun deur open
Theo en Regina zetten hun deur open Duurzame Huizen Route

Duik dieper in een duurzaam huis in Houten

16 februari 2023 om 11:15 Duurzaamheid

HOUTEN – Het verduurzamen van een woning kan veel vragen oproepen. Wat zijn de eerste stappen die je moet nemen en wat gaat het allemaal kosten? Ervaren huiseigenaren Theo en Regina Jansen laten graag zien hoe zij het hebben aangepakt en delen tips en hun ervaringen tijdens een thematour op maandag 6 maart om 19:30 uur. Iedereen die ideeën wil opdoen voor zijn of haar eigen huis, of vragen heeft over het verduurzamen van een woning, is van harte welkom. Inschrijven kan gratis via www.duurzamehuizenroute.nl/thematours

Tijdens de thematour op 6 maart om 19:30 uur delen Theo en Regina graag hun ervaringen en geven ze uitleg over hoe je stap voor stap kunt verduurzamen. Zodat ook jij helemaal voorbereid aan de slag kunt gaan met jouw woning. ,,Wij zijn ontzettend enthousiast over ons duurzame huis en we hopen dat we met onze thematour mensen op weg kunnen helpen om dit ook te bereiken. Zelfs een wat lastiger huis, zoals ons huis, kan nul op de meter krijgen!”, vertellen Theo en Regina.

GOED VOORBEREID AAN DE SLAG

De thematours zijn een initiatief van de Nationale Duurzame Huizen Route. Tijdens deze tours leiden de huiseigenaren je rond en vertellen ze vanuit hun eigen ervaring hoe ze hun woning hebben verduurzaamd. De rondleiding van Theo en Regina wordt georganiseerd in samenwerking met U-10 Regio in Utrecht. Zij moedigt haar inwoners aan om op bezoek te gaan bij een thematour, om zo ideeën en ervaringen op te doen voor een eigen duurzaam huis. Ook op andere plekken in Utrecht worden verschillende thematours georganiseerd.

Meer informatie vind je op www.duurzamehuizenroute.nl/thematours

Kom meer te weten over een warmtepomp
advertentie
advertentie