De dierenarts schreef een boek over homeopathie bij katten
De dierenarts schreef een boek over homeopathie bij katten Evelien van der Waa

Dierenarts uit Houten, Evelien van der Waa, schrijft een bijzonder boek over katten

4 december 2022 om 12:40 Dieren

HOUTEN Evelien van der Waa is niet de eerste inwoner uit Houten die een boek schrijft, maar dit is wel een heel bijzonder boek. Het is geen roman of geschiedschrijving, maar het is een boek over de mogelijkheden van homeopathie, als complementaire geneeswijze, bij katten. Evelien werkt al meer dan 20 jaar als homeopathisch werkend dierenarts in Houten. Ze begon haar werk in Houten bij Dierenartspraktijk De Berm, inmiddels Dierenkliniek Wulven. Vele katten- en hondeneigenaren uit Houten zullen Evelien kennen, omdat ze ooit een keer met hun dier bij haar geweest zijn.

Katten & homeopathie is een bijzondere combinatie. Homeopathie bij mensen en honden is vrij algemeen bekend. Ook zijn daar verschillende boeken over geschreven. Maar over katten & homeopathie bestaan heel weinig boeken. In haar boek bespreekt Evelien de mogelijkheden van homeopathie als aanvullende geneeswijze bij katten. Ook bespreekt zij 14 bekende homeopathische middelen, maar dan specifiek hoe het beeld van die middelen eruitziet bij katten. Het boek is bedoeld voor katteneigenaren die meer willen weten over homeopathie bij katten. Het is uitdrukkelijk geen zelfzorg boek, maar een naslag werk, met veel informatie over de mogelijkheden van homeopathie en de laatste inzichten over katten in het algemeen.

Op 10 december a.s. is er bij het Homeopathische Artsen Centrum Utrecht, Koningsweg 234 in Utrecht, een boek presentatie van 14.00 – 16.00 u. Evelien is daar aanwezig om boeken te verkopen & signeren. Wilt u daarbij aanwezig zijn? Meld u dan vooraf aan via de website www.homeopathischdierenarts.nl. Vanaf 10 december is het boek ook online verkrijgbaar via de uitgever (www.edupet.nl) en in Houten via Evelien zelf.

Kunt u niet op 10 december, maar bent u wel geïnteresseerd in het onderwerp “katten & homeopathie” dan kunt u op 6 januari 2023 ook nog naar een lezing van Evelien in de bibliotheek in Houten. Meer informatie daarover volgt via de website van de bibliotheek (www.bibliotheeklekijssel.nl).

Nieuw boek over homeopathie bij katten
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie