De Afhaalbieb gaat weer open
De Afhaalbieb gaat weer open Bibliotheek Lek en IJssel

AfhaalBieb en Inleverbussen weer open

4 januari 2021 om 11:31 Corona

HOUTEN Vanaf dinsdag 5 januari is de AfhaalBieb in de Bibliotheek Houten-Centrum weer open. Het bestellen van boeken kan vanaf zaterdag 2 januari 13.00 uur. Boeken die thuis liggen, kunnen vanaf maandag 4 januari weer ingeleverd worden in de inleverbus. 

Voor ouderen, kinderen en mensen die digitaal minder vaardig zijn, gaat in de Bibliotheek Houten-Centrum de AfhaalBieb weer open. Leden kunnen op de website 5 boeken bestellen. Het bestelformulier is vanaf zaterdag 2 januari om 13.00 uur beschikbaar. Afhalen is mogelijk vanaf dinsdag 5 januari tussen 10.00 en 14.00 uur. Mensen die wel digitaal vaardig zijn, kunnen voor e-books en luisterboeken terecht bij de online Bibliotheek (www.onlinebibliotheek.nl).

OPENINGSTIJDEN AFHAALBIEB Maandag tot en met zaterdag van 10.00 – 14.00 uur. Dit gaat in vanaf dinsdag 5 januari. De vestiging Houten-Schoneveld en het Bibliotheekpunt Schalkwijk blijven tot 20 januari gesloten.

INLEVEREN Vanaf maandag 4 januari is het ook weer mogelijk om boeken terug te brengen. De inleverbus naast de ingang van de Bibliotheek Houten-Centrum gaat weer open.
Vragen kunnen ook weer telefonisch gesteld worden op het vaste telefoonnummer 085 - 483 54 32.

VEILIGHEIDSMAATREGELEN Uiteraard worden alle veiligheids- en hygiënevoorschriften van de overheid en het RIVM in acht genomen. Zo wordt de gezondheid van zowel bezoekers als van medewerkers en vrijwilligers gewaarborgd. Kijk voor de actuele richtlijnen op de website: www.bibliotheeklekijssel.nl

Meer informatie over de Afhaalbieb? Kijk op de website: www.bibliotheeklekijssel.nl/afhaalbieb

advertentie
advertentie