De apssage
De apssage TS

Fashionondernemers Het Rond in Houten organiseren exclusieve Fashion Night

27 september 2023 om 11:43 Activiteiten

HOUTEN De fashion ondernemers van Winkelcentrum Het Rond in Houten slaan op woensdagavond 4 oktober de handen in één en organiseren een exclusieve Fashion Night. Vanaf 19:00 uur zijn bezoekers welkom op de front row van de spectaculaire catwalk in de Passage. Maar liefst 21 professionele modellen showen de nieuwste herfst- en wintercollecties in een spectaculaire show om 19:30 uur. 

MIES Boetiek, Nick&Son, GoedenCo, Class for Less, Nonstop, Adams, SAMS en Ilco Jeans vonden het tijd om hun klanten écht in de watten te leggen. De Fashion Night is meer dan een spectaculaire fashionshow, het is écht een avond uit. Met een hapje, een drankje, een goed gevulde goodiebag met fijne kortingsbonnen en uiteraard fantastische muziek van een professionele DJ.

HERST & WINTERTRENDS 2023 

De Fashionondernemers showen die avond de belangrijkste modetrends voor de herfst en winter van 2023. Als vast een tipje van de sluier? ,,We verruilen sexy en uitbundig voor rust, subtiliteit en kleding die je daadwerkelijk wil dragen. ‘Alledaags chic’: draagbare klassiekers zoals het witte overhemd of T-shirt, een goeie blazer en tijdloze jeans. Dit in combinatie met rode truien, breedgeschouderde blazers, panty’s en de complete leer look. Ook de riem, waarmee je jouw oversized overhemd aansnoert krijgt dit najaar extra aandacht. De A lijn rok haalt ook de catwalk én een statement maak je met GROTE oorbellen en een flinke tas.” 

GOODIEBAG EN SHOPTEGOED

Kaartjes voor de Fashion Night kosten €15 en zijn verkrijgbaar bij de deelnemende fashion ondernemers. Er is een beperkt aantal plekken voor deze exclusieve night out, dus belangrijk dat je er snel bij bent! De tickets zijn inclusief een goed gevulde goodiebag en fijne kortingsbonnen. Uiteraard zijn de deelnemende winkels de hele avond geopend zodat bezoekers na de show heerlijk kunnen shoppen.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie